با معرفی برگزیدگان؛
پرونده نخستین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با محوریت «اخلاق اسلامی» بسته شد
نخستین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با محوریت «اخلاق اسلامی» با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ هاشم شیرازیان، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با محوریت «اخلاق اسلامی» که در شهرستان گرمه و به همت فعالان کانون فرهنگی و هنری پیامبر اعظم (ص) برگزار شد، به اهمیت موضوع ارتقاء هنر و تربیت هنرمند مسجدی اشاره کرد و گفت: یکی از اولویت های مدنظر ترسیم شده در برنامه های کانون ها از سوی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور پرداختن به تشکیل گروه های هنری در دل مساجد است.
وی موضوع ایجاد شور و نشاط معنوی در مساجد و تبیین نقش هنر و هنرمند در این باره را مورد توجه قرار داد و گفت: در تلاشیم تا با شناسایی استعدادهای هنری کودکان و نوجوانان فعال در کانون، بچه های مسجد را به سمت تربیت هنرمند مسجدی و اخلاق مدار سوق دهیم.
شیرازیان علاوه بر شناسایی استعدادهای کودکان و نوجوان در زمینه رشته های مختلف هنری از جمله سرود و گروه های نمایشی، توانمند سازی این گروه ها را مهم و در اولویت کاری کانون ها نام برد و در ادامه افزود: طرح و پیاده سازی نظام «فهما» که مخفف فرهنگ و هنر مساجد ایران است، از سوی ستاد کشوری با همین هدف و روند، جریان یافته است.
مجید بهشتی، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گرمه نیز در این مراسم، رشد خلاقیت کودکان و نوجوانان و استعداد یابی را هدف اصلی برگزاری این جشنواره اعلام کرد و گفت: بیش از 250 کودک و نوجوان با همیاری خانواده ها، در قالب گروه های نمایشی در دو رده سنی کودک و نوجوان در این جشنواره هنرنمایی کردند.
وی افزود: از تمامی هنرمندان کودک حاضر در این جشنواره تقدیر شد و آثار نمایشی در رده نوجوانان نیز توسط سه داور؛ رضا بیگی، انسیه حاجی زاده و مصطفی شکاریان از هنرمندان تئاتر شهرستان گرمه، ارزیابی و برترین ها انتخاب شدند.
بهشتی همچنین اعلام کرد: 6 گروه نمایشی با حضور هنرمندان کودک زیر 7 سال و 8 گروه نمایشی نیز با هنرنمایی نوجوانانِ دانش آموز تا مقطع متوسطه در شهر گرمه به مدت سه روز به روی صحنه رفت.
گفتنی است، هیئت داوران ابتدا از هر گروه نمایشی در رده سنی نوجوان شامل «داستان زندگی حضرت ابراهیم»، «تله شکارچی» از کتاب کلیله و دمنه، «کدو قلقله زن»، «گنج پنهان»از کتاب هد هد سفید، «دنیای مجازی»، «آسیب های گوشی همراه»، «درخت سخنگو» و نیز نمایش «ضرب المثل آشپز که دوتا شد آش شور می شود یا بی نمک» یک بازیگر انتخاب و مورد تقدیر قرار داد و پس از آن، برگزیدگان نهایی را بدین شرح معرفی کرد:
*بازیگران برگزیده در گروه دختران دانش آموز:
«آرزو عطایی» و «مهسا نوروزی» بازیگران نمایش«گنج پنهان» و «عطیه طالبی» بازیگر نمایش «تله شکارچی»
*بازیگران برگزیده در گروه پسران دانش آموز:
«محمد شاهرودی»، «محمد فاضل هادی» و «محمد مهدی فرجی» هر سه بازیگران نمایش «داستان زندگی حضرت ابراهیم»
*اثر نمایشی و نمایشنامه برتر:
همچنین هیئت داوران اثر نمایشی «گنج پنهان» به کارگردانی «آرزو عطایی» به عنوان اثر برگزیده جشنواره و جایزه بهترین نمایشنامه را به «محمد شاهرودی» و «محمد فاضل هادی» برای نمایشنامه «داستان زندگی حضرت ابراهیم» اهدا کرد.
اندیشه بسیج و روحیه جهادی، کلید حل مشکلات است
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی گفت: اندیشه بسیج و روحیه جهادی، کلید حل مشکلات نظام است.
به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام حسین زحمتکش، عصر روز یک شنبه (۳ آذر) در نشست بصیرتی سیاسی که با حضور بسیجیان طلاب و روحانیون پایگاه مقاومت بسیج ولی عصر شهرستان بجنورد برگزار شد، ضمن تبریک هفته بسیج، گفت: انقلاب اسلامی به هیچ وجه نسبت به ارزش های دینی بی تفاوت نبوده و برای حق طلبی و استکبار ستیزی تمام تلاش خود را به کار برده و در این راه هرگز کوتاهی نکرده و عزت خودش را در مقابل کفار و دشمنان حفظ کرده و محکم تر نسبت به گذشته گام بر می دارد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان شمالی بیان داشت: بسیج یک افتخار عظیم برای نظام جمهوری اسلامی بوده، چرا که به فرموده مقام معظم رهبری بسیج کلید حل مشکلات نظام است.
وی افزود: از ابتدای انقلاب اسلامی هر کجا مردم با بسیج و روحیه جهادی وارد عرصه شدند مشکلات را به آسانی از پیش رو برداشته اند و امروز این الگو در سایر کشورهای منطقه هم اجرایی شده است.
حجت الاسلام زحمتکش با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون موضوع اقتصاد و توجه ایشان به این مقوله در سال های اخیر، اظهارداشت: بسیجیان باید یک بار دیگر نقش پر رنگ خود را در این عرصه ثابت کنند و دشمن را از اندیشه خام خود در پیشبرد جنگ ظالمانه اقتصادی مایوس سازند.
وی خاطرنشان کرد: دشمن سعی دارد از طریق تهاجم فرهنگی، جامعه و انقلاب را از مسیر خود منحرف سازد و در مقابل باید فرهنگ متعالی بسیجیان نیز در همه آحاد جامعه گسترش یابد.
فرمانده سپاه جواد الائمه(ع) خراسان شمالی:
تفکر بسیج، فرمول عبور اسلام و انقلاب از همه بحرانها است
فرمانده سپاه جواد الائمه علیه السلام خراسان شمالی با بیان اینکه تفکر بسیج، فرمول عبور اسلام و انقلاب از همه بحرانها است، گفت: ایمان و بصیرت دو سلاح اصلی برای مبارزه با دشمن است و بسیجیان همواره با ایمان به خدا بر بصیرت تکیه می کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آشخانه؛ سرهنگ ابوالقاسم چمن عصر روز یکشنبه (سوم آذر) در جشنواره «انتخاب مسجد و پایگاه اسوه» شهرستان مانه و سملقان اظهارداشت: بسیج از معجزههای امام راحل است، زمانی که در سال 58 تفکر ایجاد نیرویی آسمانی در ذهن امام خطور کرد، هیچ کس باور نمیکرد که این شجره طیبه در اعماق وجود انسانهای مؤمن ریشه بگستراند.
فرمانده سپاه جوادالائمه علیه السلام خراسان شمالی افزود: در اندیشههای امام، تشکیل نیرویی که بتواند در مقابل قدرتهای عالم بایستد و از امت اسلام دفاع کند، بسیار ارزشمند بود و بعدها حوادث انقلاب به ما نشان داد بسیج فرمول عبور اسلام و انقلاب از همه بحرانها شد.
وی تصریح کرد: وقتی همه قدرتمندان عالم تصمیم گرفتند که انقلاب را با شکست روبهرو کنند، امام با کمک بسیج توانستند این نظریه شوم دشمن را باطل کنند و بسیج باطلالسحر همه فتنههای دشمن بود و همه آن سیاستهای خطرناک را شکست داد.
سرهنگ چمن بیان کرد: در عرصه جنگ نرم و مقابله با تهاجم فرهنگی، مردم بسیجی و با بصیرت نظام جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته پیروز میدان هستند.
امام جمعه شهر آشخانه هم در این مراسم گفت: نشانه محکم و استوار، دوستی قابل استفاده و رحمت مورد انتظار، سخنانی که به راه راست هدایت کند و ترک گناه از جمله کارهایی است که اگر انسان به مسجد رفت و آمد داشته باشد، آن را به دست می آورد.
حجت الاسلام احمدزاده با بیان اینکه تشکل دینی نمیتواند بدون ولایت محوری راه خود را ادامه دهد، اظهارداشت: مسجدی موفق است که برنامهریز محور باشد نه اینکه تشکل محور باشد.
امام جمعه شهر آشخانه افزود: مسجد، بهترین مکان برای رسیدن به اهداف بلند است هر مسجدی باید به فکر رشد اعضای خود باشد و مسجد باید محور وحدت باشد و تشکل دینی باید ارتباط و استمرار خود را با عالمان دینی قطع نکند.
وی عنوان کرد: منطق مسجد باید منطق امام راحل باشد که دین و سیاست از هم جدا نیست و هرجا نظام به وجود و حضور ما نیاز پیدا کند باید حاضر باشیم و این است که خروجی مسجد ما سربازان رکاب امام زمان (عج) می شود.
به گزارش خبرنگار شبستان، در پایان این برنامه، مسجد و پایگاه امام علی (ع) شهر آشخانه و مسجد و پایگاه شهید چمران شهر آوا به عنوان مساجد و پایگاه های نمونه معرفی شدند.
با هدف تبیین نظام فهما؛
کارگروه طرح نویسی ویژه کانون های مساجد گرمه تشکیل می شود
کارگروه طرح نویسی فرهنگی و هنری با هدف تبیین نظام فهما ویژه فعالان کانون های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان گرمه تشکیل می شود.
به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ «هاشم شیرازیان» در جلسه رابطان فهما کانون های مساجد شهرستان گرمه که در محل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد، با تشریح اولویت های نظام فهما، توجه به یکپارچه سازی فعالیت ها را از اهداف این طرح عنوان کرد و در این باره سایت بچه های مسجد را بار دیگر معرفی و بخش های مختلف آن را توضیح داد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی افزود: بر اساس اهداف و برنامه های تدوین شده در واقع می توان گفت یکی از مزایای اجرای طرح ملی فهما امتیازبندی و تبدیل کمیّت برنامههای فرهنگی و هنری به کیفیت است.
شیرازیان در ادامه به نقش رابطان فهما در شهرستان های استان اشاره کرد و گفت: رابطان بازوی اصلی ستاد استانی در شهرستانها هستند و تمام تلاش ما این است تا با آموزش و توجیه تک تک رابطان زمینه برای فعالیت گسترده تر کانون ها در نقاط مختلف استان را فراهم سازیم.
وی ثبت اعضای جدید و به روز رسانی اطلاعات اعضای ثبت شده، ثبت فعالیت ها و اقدامات فرهنگی و هنری صورت گرفته در کانون ها اعم از گروه های سرود، گروه های نمایشی و برنامه های مناسبتی در سامانه بچه های مسجد را در اولویت این یکپارچه سازی معرفی کرد و گفت: علاوه بر آموزش سامانه و عملکرد آن و برگزاری دوره های آموزشی، لازم است کارگروه طرح نویسی و گزارش نویسی نیز در خصوص اقدامات و برنامه های ارزشمندتر در کانون ها تشکیل شود.
مجید بهشتی، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گرمه نیز در این نشست اجرای طرح فهما را خوب و ارزشمند ارزیابی کرد و خواست تا جلسات توجیهی با حضور رابطان و مدیران کانون های فرهنگی هنری این شهرستان به طور مستمر برگزار شود.
وی در خصوص تبیین و اجرای طرح مذکور و رسیدن به اهداف آن در شهرستان گرمه اعلام آمادگی کرد.
این جلسه با پرسش های رابطان کانون شهرستان گرمه در خصوص تبیین طرح فهما و پاسخ از سوی «اصغر لنگری، رابط اصلی این شهرستان پایان یافت.
گفتنی است، تشکیل کارگروه طرح نویسی فرهنگی و هنری با حضور رابطان و افراد تاثیرگذار شهرستان گرمه به ویژه کانون های مساجد این شهرستان را می توان از مصوبات این جلسه نام برد.
ساخت فضایی مناسب برای معلولان ضروری است
معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار شیروان با تاکید بر ساخت فضایی مناسب برای ایجاد نشاط و شادابی معلولان، اظهارداشت: اقداماتی در زمینه مناسب سازی معابر و ارائه خدمات به معلولان انجام شده اما کافی نبوده است.
صمد ایزانلو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان گفت: مراکز نگهداری معلولان این شهرستان با کمبود فضا و امکانات روبهرو است که رفع این مشکل اعتبارات زیادی را میطلبد در صورتی که هم اینک این شهرستان سه هزار و ۷۰۰ معلول دارد.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار شیروان در خصوص مشکلات این قشر گفت: سرویس های بهداشتی سطح شهر، معابر، رمپ ها و غیره در حال اصلاح است و همچنین پارک ویژه معلولان را هم به زودی ایجاد خواهیم کرد.
ایزانلو افزود: وظایف بهزیستی به اندازه یک وزارتخانه سنگین است و با توجه به حجم فعالیتهای آن باید اعتبار مناسب برای این اداره در نظر گرفته شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار شیروان با بیان اینکه بهزیستی با تمام مشکلات و مسائل پیش رو از کمک های خاص مردمی بیبهره است، گفت: کارخانجات و صنایعی که در این امر ورود پیدا کنند از سیاست های تشویقی همچون تخفیف های مالیاتی برخوردار خواهند شد.
وی با اشاره به دیگر مشکلات این مراکز گفت: مرکز نگهداری معلولین ذهنی نباید در منطقه خدماتی شهری باشد و اگر هم باشد برای فضاسازی آن مانند ایجاد رختشورخانه، انبار مواد غذایی و ... باید مبلغ زیادی هزینه شود که این کار در توان بهزیستی نیست.
هم اکنون در مرکز نگهداری کم توان ذهنی مهر ۶۵ نفر از افراد زیر ۱۴ و بالای ۱۴ سال، مرکز بیماران اعصاب و روان ۶۰ نفر آقا بالای ۱۴ سال و مرکز توانبخشی سالمندان شیروان ۵۰ نفر خانم نگهداری می شوند.
از مجموع معلولان تحت پوشش اداره بهزیستی، تعداد ۴۷۱ نفر دچار اختلالات بینایی، ۱۹ نفر صوت و گفتار، ۹۰۵ نفر ذهنی، ۴۲۶ نفر شنوایی، یک هزار و ۴۷۰ نفر معلولان ذهنی و جسمی و ۵۱۱ نفر دچار اختلالات روانی هستند.
برداشت بیش از ۱۶۰۰ کیلوگرم محصول باریجه در شیروان
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان گفت: امسال، ۲۵۰ هکتار گیاه دارویی باریجه در مراتع این شهرستان کشت شده که بیش از هزار و ۶۰۰ کیلوگرم محصول برداشت خواهد شد.
مصطفی سیامکی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: از این میزان ۵۰ هکتار در حوضه آبخیز قلعه زو و چوکانلو به صورت کشت مشارکتی و با هدف کمک به توسعه منابع طبیعی انجام شده است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان گفت: همچنین ۲۰۰ هکتار باریجه به صورت پروژه دولتی با هزینه یک میلیارد ریال کشت شد که یکی از اهداف مهم و اجرای این پروژه، اجرایی کردن سیاست های اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغال، لزوم مشارکت مردمی و ترویج فرهنگ منابع طبیعی است.
سیامکی افزود: میانگین تعداد بوته های قابل بهره برداری ۴۸۴ بوته در هر هکتار و میزان محصول تولیدی به ازای هر بوته باریجه، ۱۵ گرم برآورد شده که متوسط تولید در هر هکتار، ۶.۵ کیلوگرم بوده و مناسب ترین زمان برای بهره برداری باریجه، اوایل تیر تا اواخر خرداد ماه است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شیروان گفت: سال گذشته در این شهرستان یک تُن گیاه دارویی باریجه از مناطق چاهک برداشت شد.
رویشگاه باریجه بیشتر در ارتفاع بالاتر از ۱۵۰۰ متر از سطح دریا و در حواشی دره ها یا شیب تند و سنگلاخی قرار دارد. باریجه از گیاهان دارویی در خراسان شمالی است که مصارف صنعتی و دارویی بسیار بالایی دارد. باریجه با نام علمی (Ferula gummosa) از مهم ترین محصولات مرتعی ایران است. این گیاه با داشتن ارزش دارویی و صنعتی فراوان، در بسیاری از نقاط استان خراسان شمالی یافت میشود.
شهرستان شیروان ۴۰۰ هزار هکتار گستره دارد که ۲۹۰ هزار هکتار آن به صورت منابع طبیعی تجدید شونده و ۱۱۰ هزار هکتار مستثنیات قانونی اشخاص شامل زمین های زراعی، باغ، جاده و محدوده روستاها و شهرها است.
همزمان با هفته بسیج و با حضور قاری بین المللی؛
محفل انس با قرآن کریم در کانون های روستایی برگزار شد
محفل انس با قرآن کریم با حضور قاری بین المللی، همزمان با هفته بسیج و به همت کانون های فرهنگی و هنری روستایی در روستای بام اسفراین برگزار شد.
محمد حسن حدادی، مدیر کانون فرهنگی هنری «عاشورا» مسجد امام حسین (علیه السلام) روستای بام اسفراین با اعلام این خبر به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: این مراسم با حضور حامد شاکرنژاد، قاری بین المللی و تنی چند از قاریان استانی و شهرستانی در محل مسجد جامع بام برگزار شد.
وی افزود: این مراسم با مشارکت کانون فرهنگی و هنری ثارالله بام برگزار شد.
حدادی، ترویج فرهنگ انس با قرآن و ترغیب نوجوانان و جوانان برای گرایش به قرآن آموزی و تلاوت صحیح قرآن کریم را از اهداف برگزاری این برنامه نام برد.
وی همچنین افزود: در این مراسم از فعالان قرآنی و نیز اعضای فعال دو کانون فرهنگی و هنری «عاشورا» و «ثارالله» روستای بام با حضور مسئولان تقدیر شد.
گفتنی است، حامد شاکرنژاد، متولد 1362 در شهرستان مشهد، حافظ قرآن و قاری بینالمللی قرآن کریم است و هماکنون مدیر طرح ملی تلاوت و همچنین مُبَلّغ قرآنی در بسیاری از کشورهای اسلامی و کشورهای غربی است.
سرانه تولید زباله در شیروان ۷۰۰ گرم است
شهردار شیروان گفت: روزانه ۵۰ تُن زباله در شهر شیروان تولید می شود که سرانه تولید زباله هر شهروند، ۷۰۰ گرم است.
به گزارش خبرگزاری شبستان از شیروان؛ شاهرخ شاهرخی، شهردار شیروان امروز دوشنبه در جشن بزرگ "تفکیک پسماند خشک از مبداء" اظهارداشت: برای داشتن محیطی سالم باید میزان تولید زباله کاهش یابد همچنین جمع آوری زباله ها فرهنگ سازی شود که پاکبانان در این راستا نقش بسزایی داشتهاند ولی برای پاکیزه نگه داشتن شهری پاکیزه این امر با همکاری همه مردم میسر می شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری های خراسان شمالی هم گفت: شهرداری ها موظفند هزینه تولید پسماند هر خانوار را دریافت کنند که هزینه پسماند هر خانوار در بجنورد سالانه، دومیلیون و 100 هزار ریال است.
روح الله عظیمی با بیان اینکه بی نظمی های شهروندان باعث شده شهرداری هر شب اقدام به جمع آوری زباله کند، گفت: افزایش حجم زباله باعث افزایش هزینه های زباله داری شده که باید به دنبال کاهش حجم زباله ها باشیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری های خراسان شمالی ضمن تاکید بر تفکیک زباله برای جلوگیری از آلودگی محیط زیست افزود: نسل های گذشته آموزش های محیط زیست را ندیده اند که امروز آلودگی محیط زیست یکی از مهم ترین دغدغه ها شده و با آموزش به دانش آموزان و استفاده از ظرفیت آنان می توانیم در بحث تفکیک زباله و آموزش به خانواده ها استفاده کنیم.
مهلت دو هفته ای استاندار خراسان شمالی؛
پروژه های دستگاه های اجرایی با شاخص های اقتصاد مقاومتی سنجیده شود
استاندار خراسان شمالی خطاب به مدیران دستگاه های اجرایی با تعیین مهلت دو هفته ای دستور داد دستگاه هایی که تحت عنوان اقتصاد مقاومتی پروژه دارند باید این پروژه ها با شاخص های ستاد مرکزی اقتصاد مقاومتی و سازمان برنامه ریزی سنجیده شود.
به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی، دکتر محمدعلی شجاعی در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به ۲۱ پروژه ثبت شده استان در حوزه اقتصاد مقاومتی، اظهارداشت: با توجه به گزارشات دستگاه های اجرایی به اعتقاد بنده برخی از موارد مطرح شده در واقع امور جاری آن دستگاه است و برخی از پروژه ها با شاخص های اقتصاد مقاومتی همخوانی ندارد.
استاندار خراسان شمالی به تشریح شاخص های اقتصاد مقاومتی پرداخت و گفت: پروژه های اقتصاد مقاومتی باید موجب افزایش ظرفیت تولید داخلی، حفظ اشتغال موجود، کاهش نرخ بیکاری به ویژه در زنان و دانش آموختگان، افزایش نفوذ فناوری های نوین، افزایش سرمایه گذاری بخش خصوصی و داخلی و خارجی، مقابله با بحران های زیست محیطی، کاهش آسیب پذیری اقتصادی، برقراری عدالت اجتماعی، انضباط مالی، شفاف سازی و سالم سازی اقتصادی و توسعه بازار، اصناف و کسبه شود.
وی ادامه داد: پروژه اقتصاد مقاومتی در هر بخش باید موجب ارزش افزوده آن بخش شود تا در نهایت سهم استان در تولید ناخالصی داخلی کشور افزایش یابد.
شجاعی با تاکید بر انطباق پروژه های اقتصاد مقاومتی با اسناد بالادستی ملی و استانی، تصریح کرد: مدیران دستگاه های اجرایی باید پروژه های اقتصاد مقاومتی خود را با این شاخص ها بسنجند و ارائه گزارش عملکردشان بر همین مبنا باشد.وی بیان کرد: پروژه آبرسانی به یک شهرک و یا ایجاد راه بین دو شهر جزو وظایف و امور جاری دستگاه مربوطه است و نباید در پروژه های اقتصاد مقاومتی دیده شود.
شجاعی خاطرنشان کرد: حداکثر بازه زمانی اتمام پروژه های اقتصاد مقاومتی یکساله است و باید منجر به تامین نداشته های استان در زنجیره های تولید شود.
فردا پنجم آذرماه؛
همایش بزرگ "شکوه و اقتدار" در خراسان شمالی برگزار می شود
همزمان با پنجم آذر و سالروز تشکیل بسیج، همایش بزرگ "شکوه و اقتدار" در خراسان شمالی برگزار می شود.
سرهنگ ابوالقاسم چمن در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد، گفت: به مناسبت ۵ آذر سالروز فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل بسیج، همایش پنجم آذر با عنوان "شکوه و اقتدار" و با شرکت بیش از پنج هزار بسیجی برگزار می شود.
فرمانده سپاه جواد الائمه(ع) خراسان شمالی اظهارداشت: این اجتماع بزرگ در محل بلوار مصلی امام خمینی (ره) شهرستان بجنورد ساعت 9:30 صبح فردا سه شنبه برگزار می شود.
وي گفت: مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه پاسداران در این مراسم به عنوان سخنران حضور خواهد یافت.
نظر شما