به گزارش خبرگزاری شبستان، مدیرکل هنرهای تجسمی در مراسم گشایش نمایشگاه استادان نگارگری با اشاره به اهمیت حضور و ارائه آثار هنرمندان پیشکسوت و استادان گفت: حضور استادان و هنرمندان پیشکسوت پشتوانه ارزشمندی برای تداوم و تقویت فعالیت ها و برنامه های تجسمی است.
محمود شالویی با اشاره به برگزاری پنج دوسالانه هنرهای تجسمی در نیمه دوم امسال گفت: در عرصه هنرهای تجسمی شاهد برگزاری جشنواره ها، دوسالانه ها و نمایشگاههای متعدد و مستمری هستیم و به طور متوسط هر روز سه نمایشگاه تجسمی برگزار می شود. برنامه های تجسمی بدون وقفه ادامه دارد و حتی در تعطیلات نوروز نیز فعالیت های این حوزه ادامه دارد.
شالویی در ادامه ضمن قدردانی از هنرمندان نگارگری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان و موسسه فرهنگی، هنری صبا گفت: در این دوره دوسالانه آثار هنرمندان پیشکسوت و استادان و آثار هنرمندان جوان به نمایش گذاشته می شود و دوسالانه نگارگری برای اولین بار در اصفهان برگزار می شود.
محمد علی رجبی؛ رییس هشتمین دوسالانه ملی نگارگری ایران نیز برگزاری نمایشگاه استادان و هنرمندان پیشکسوت را تاثیرگذار خواند و گفت: برگزاری مکرر نمایشگاه استادان و دیدن آثار هنرمندان پیشکسوت برای چندین بار درس است و می توان از آنها بسیار آموخت.
رجبی با اشاره به هشتمین دوسالانه ملی نگارگری ایران گفت: در این دوره هنرمندان آثار بسیاری را به دوسالانه فرستادند و برای اولین بار در دوسالانه هشتم داوری ها به صورت تخصصی در هر بخش انجام شد.
رجبی با اشاره به نگاه و رویکرد علمی و پژوهشی هشتمین دوسالانه نگارگری اظهار امیدواری کرد این دوسالانه سرآغاز برنامه های علمی و پژوهشی گسترده تر در حوزه هنرهای تجسمی باشد.
عباس جمال پور؛ هنرمند پیشکسوت نگارگری نیز در ادامه گفت: هنر در فرد فرد انسان ها نهفته است و خلاقیت، اندیشه، احساس و جاذبه عناصری هستند که در هنر وجود دارد.
جمال پور با تاکید بر کابردی شدن هنر گفت: ضرورت دارد که هنر کاربردی شود و به متن جامعه راه یابد و هنر در هر جامعه ای که وارد شود، جامعه پویا و سازنده خواهد بود.
در بخش استادان هشتمین دوسالانه ملی نگارگری ایران، 58 اثر از 35 هنرمند پیشکسوت و استاد نگارگری در نگارخانه های صبا و لرزاده موسسه فرهنگی، هنری صبا ارائه شده است.
در این نمایشگاه آثار مجید مهرگان، اردشیر مجرد تاکستانی، اکبر مصری پور، عباس رستمیان، پرویز حاصلی، علی اصغر تجویدی، مهرداد صدری، رضا بدرالسماء ، مینا صدری، جلیل جوکار، محمدباقر آقامیری، مهدی ایرانی ، عباس جمال پور ، مهین دخت سالک مهدوی ، مهرالزمان فخار منفرد، نوشین نظری ، امیر طهماسبی ، عباس سلیمانی، حسین عصمتی، نسرین آقامیری، سلیمان سعیدآبادی، رحیم چرخی، آزاده رحمانی خراسانی ، سیدرضا سید فتاحی ، یوسف حسینی، حسینعلی ماچیانی، عبدالله محرمی، سعید ارسلانی، هادی آقامیری، سلینا پوریا، امیرحسین آقامیری، خشایار قاضی زاده، علیرضا آقامیری، فریدون فخری جوقان و مینا مرادی به نمایش گذاشته شده است.
هشتمین دوسالانه ملی نگارگری ایران در بخش رقابتی با 273 اثر از 226 هنرمند ساعت 16 روز شنبه پنجم آذرماه در موزه هنرهای معاصر اصفهان گشایش می یابد.
پایان پیام/
نظر شما