«جشن تکلیف» دانش آموزان در مساجد برگزار شوند

در چهارمین جلسه شورای اجتماعی محله کلاهدوز، مطرح شد که خوب است با هماهنگی مسئولان مربوطه تمهیدی انجام شود تا جشن تکلیف دانش آموزان در مساجد برگزار شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان: خراشادی‌زاده در این جلسه اظهار کرد: قبل از تصویب هر چیزی ابتدا باید کارگروه‌هایی مشخص شود و اصول اساسی برای کار تعیین شود. در این راستا ابتدا باید از مردم محل نظرسنجی کرد و سپس راه و روش رسیدن به مقصود مشخص شود.

رئیس شورای اجتماعی محله کلاهدوز افزود: در هیچ کاری نباید وقفه ایجاد شود به همین دلیل در هر موضوعی باید به یک جمع‌بندی رسید و هر مصوبه‌ای را پیگیری کرد تا نتیجه مثبتی به همراه داشته باشد.

لیدا ترک یکی دیگر از اعضا نیز گفت: با فرماندهان پایگاه‌های مساجد دیداری داشته و با فضا و فعالیت‌هایشان آشنا شدیم. همچنین میزان همکاری و ارائه خدمات آن‌ها به ما مشخص شد، اما این ارتباط باید دوطرفه باشد؛ و اعضای شورای اجتماعی محله نیز ارتباط پررنگ‌تری با مساجد داشته باشند.

وی افزود: ایجاد کارگروه رسانه ضرورت دارد و شورای اجتماعی محله باید به آن توجه داشته باشد. حتی می‌توان ماهنامه‌ای نیز تهیه کرد که در آن اتفاقات و اخبار محل برای اهالی اعلام شود. از این طریق ارتباط با مردم برقرار خواهد شد.

 

ترک با اشاره به فعالیت بانوان سرپرست خانوار گفت: در محله کلاهدوز بانوان سرپرست خانوار زیادی حضور دارند که باید از آن‌ها حمایت شود؛ بنابراین بهتر است کارگروه بانوان نیز راه‌اندازی شود تا این‌گونه مسائل بهتر بررسی شود.

وی ادامه داد: اگر شهرداری مکانی در اختیار ما قرار دهد می‌توانیم فضایی با عنوان بازارچه برای بانوان سرپرست خانوار ایجاد کنیم تا آثار تولیدی خود را در آنجا عرضه کنند، زیرا پسندیده نیست که این بانوان در خیابان دست‌فروشی کنند و ما به عنوان اعضای شورای اجتماعی محله باید بتوانیم با فعالیت‌هایمان گرهی از مشکلات مردم بازکنیم.

محمود گنجی، نماینده مدارس در شورای اجتماعی محله کلاهدوز، نیز گفت: موضوع کتاب‌خوانی خیلی خوب است و باید جدی‌تر پیگیری شود. ما در مدرسه برای دانش‌آموزان کلاس‌های فوق‌العاده درباره موضوعات مختلف مانند شاهنامه برگزار کرده‌ایم تا اطلاعات دانش‌آموزان افزایش یابد.

وی ادامه داد: در راستای تقویت ارتباط کودکان با مساجد، از طرف مدرسه دانش‌آموزان را به مسجد ۱۴ معصوم (ع) بردیم و آن‌ها در آنجا با اصول خواندن نماز آشنا شدند. گاهی دوستان کار را سخت می‌کنند، زیرا معتقدند که یک کار باید خیلی بزرگ باشد تا انجام شود درحالی‌که کار‌های کوچک هم می‌توانند تأثیرگذار باشند.

گنجی با تأکید بر توجه به کودکان گفت: می‌توان پویشی با نام «#با کودکان مهربان باشیم» راه‌اندازی کرد و در این راستا برگه‌هایی با محتوای پیام‌های مختلف درباره کودکان مانند با کالسکه وارد شوید به شیشه مغازه‌های محل با کسب اجازه از فروشنده نصب کرد.

وی افزود: کودکان نیاز به بازی‌کردن دارند، اما در محل هیچ جایی برای تفریح و بازی کودکان وجود ندارد. درباره ارتباط کودکان با مساجد می‌توان دو وسیله بازی بی‌خطر برای آن‌ها در مسجد قرار داد تا موقع نمازخواندن والدین خود از آن استفاده کنند.

گنجی خاطرنشان کرد: تبلیغات رکن اصلی هر کاری است. بر این اساس می‌توان از طریق بنر ستونی هم به ترویج این فرهنگ کمک کرد. در ابتدا باید طرح در یک خیابان اجرا شود تا میزان بازخورد آن مشخص شود.

مریم‌السادات جلالی، نماینده ساکنان، نیز گفت: در طرح «باهم بخوانیم» ۴۰ تا ۵۰ کودک به همراه والدینشان به خانه کودک و شاهنامه خواهند آمد و علاوه‌بر کتاب‌خوانی با موضوع شاهنامه، یک شاهنامه‌خوان نیز داستانی از شاهنامه را اجرا خواهد کرد تا این‌گونه دانش‌آموزان مفاهیم شاهنامه را بهتر دریابند.

برای ارتباط کودکان با مساجد نیز می‌توان جشن تکلیف آن‌ها را در مسجد برگزار کرد.

محمد مهدی خردمند، نماینده مساجد، هم در ادامه جلسه گفت: به طور قطع مردم موافق مهربانی با کودکان هستند در نتیجه اجرای طرح «#با کودکان مهربان باشیم» اگر سنجیده مطرح شود با موفقیت همراه خواهد بود. حتی می‌توان محله کلاهدوز را به عنوان محله دوست‌دار کودک اعلام کرد.

محمد فرزانه، نماینده دیگر شورای اجتماعی محله کلاهدوز، بیان کرد: زمین‌هایی در محله وجود دارد که بدون استفاده است و می‌توانیم آن را برای اجرای طرح‌هایمان از شهرداری تقاضا کنیم. این مکان‌ها را می‌توان به طور دائم در اختیار بانوان سرپرست خانوار قرار داد تا آثار دست‌ساخته خود را بفروشند.

کارشناس اداره شورا‌های اجتماعی محلات مشهد نیز در این جلسه اظهار کرد: رئیس شورای اجتماعی محله، نظم جلسات، پیگیری مصوبات و مدیریت را به عهده دارد. اعضا نیز باید در جلسات و فعالیت‌ها حضور داشته باشند تا جلسات خروجی خوبی داشته باشد. همچنین در مناسبت‌های مختلف می‌توان با افراد مختلف مانند جانبازان، خانواده شهدا، معلولان و... دیدار کرد.

محمد صدر ادامه داد: در شورای اجتماعی محلات می‌توان اعضای کلانتری، بهداشت یا مسئولان شهری را دعوت کرد تا در جلسات به عنوان مهمان حضور داشته باشند. ضمن اینکه اعضا باید درراستای رفع مشکلات مردم با یکدیگر تعامل داشته باشند.

وی درباره طرح حمایت از بانوان سرپرست خانوار گفت: با راه‌اندازی یک بازارچه خانگی می‌توان از بانوانی که فعالیت‌های هنری دارند حمایت کرد تا هم آثار دست‌ساخته خودرا بفروشند و هم آموزش دهند و از این طریق کار را توسعه داد.

صدر افزود: شهرداری درباره طراحی پوستر، نصب بنر و سازه همکاری خواهد کرد، اما باید توجه داشت که فضای سرباز برای بازارچه در ۶ ماه دوم سال جواب نخواهد داد و به همین دلیل بازارچه باید سرپوشیده باشد.

 

منبع: شهرآرانیوز

کد خبر 858401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha