موسس کتاب خانه فاطمه ها، مروج برتر کتاب خوانی سال شد

روز گذشته در بیست و ششمین جشنواره کتاب سال دانشجویی که در دانشگاه تهران برگزار شد ضمن تجلیل از فرزاد میرشکاری موسس کتاب خانه فاطمه های دهکهان، به عنوان مروج برتر کتاب خوانی سال انتخاب شد.

خبرگزاری شبستان - جنوب کرمان: کانون های فرهنگی هنری مساجد مراکزی هستند که در جوار مساجد قرار دارند و با استفاده از ظرفیت نیروهای متخصص و متعهد با انجام فعالیت های فرهنگی هنری زمینه حضور موثر و معنوی نوجوانان و جوانان را در مساجد فراهم می کنند، کتاب خانه های مساجد در روستاها و مناطق محروم به عنوان مرکزی فرهنگی، آموزشی و اجتماعی برای مردم این مناطق هستند.

با توجه به این که کانون‌‌های فرهنگی هنری مساجد نقش مهمی در فرهنگ‌‌ سازی و ارتقای فعالیت‌‌های فرهنگی و هنری در مناطق دور افتاده و روستاهای محروم کشور دارند بنابراین با پویا سازی کتاب خانه های کانون های مساجد به روشی نوین، علاوه بر ترویج فرهنگ کتاب خوانی می توان در مقابله با تهاجم فرهنگی و گسترش فرهنگ اسلامی نقش مؤثرتری ایفا کرد.

جنوب کرمان وجود هفت شهرستان، دارای ۴۹۱ کانون فرهنگی هنری است و یکی از کانون هایی که تاکنون طرح های بسیاری در زمینه افزایش سرانه مطالعه در جنوب کرمان اجرا کرده است، کتاب خانه کانون فرهنگی هنری فاطمه های دهکهان است، شاید اصلی ترین و بارزترین رمز موفقیت کتاب خانه کانون فرهنگی هنری فاطمه ها، عملکرد و پیگیری های مستمر مدیر مسئول این کانون است.

 

انتخاب موسس کتاب خانه فاطمه های دهکهان به عنوان مروج برتر کتاب خوانی سال 

 

«مجید خوبی زاده»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتاب خوانی، گفت: روز گذشته در بیست و ششمین جشنواره کتاب سال دانشجویی که در دانشگاه تهران و با حضور آیت الله دکتر محقق داماد و بسیاری از مسئولین فرهنگی برگزار شد، ضمن تجلیل از فرزاد میرشکاری موسس کتاب خانه فاطمه های دهکهان، وی به عنوان مروج برتر کتاب خوانی سال نیز انتخاب شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان، افزود: این انتخاب به پاس ۱۰ سال تلاش صادقانه میرشکاری در امر ترویج کتاب و کتاب خوانی در روستاهای جنوب کرمان، انجام شد.

وی، بیان داشت: میرشکاری موسس کتاب خانه و مدیر کانون فرهنگی هنری فاطمه های دهکهان یکی از موفق ترین مدیران مسئولی است که تاکنون بیش از ۳۰ طرح و پروژه مرتبط با ترویج کتاب خوانی در روستای دهکهان، سایر روستاها و مراکز فرهنگی دولتی و غیردولتی در جنوب کرمان را به همراه تیم دختران نوجوان عضو کتاب خانه فاطمه ها، اجرا کرده است.

خوبی زاده، اظهار داشت: شاید بتوان جشنواره قصه گویی لوپه تو که با حمایت افسانه شعبان نژاد هر ساله به صورت منطقه ای و به میزبانی کهنوج برگزار می شود و نیز اجرای لیگ صدای جنوب که با هدف شناسایی گویندگان کتاب های صوتی برگزار می شود را از مهمترین طرح های اجرا شده در کتاب خانه فاطمه ها نام برد که مخاطب این طرح های فرهنگی اکثرا کودکان و نوجوانان در روستاها هستند.

 

۱۰ سال فعالیت در حوزه ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در روستاهای جنوب کرمان 

 

«فرزاد میرشکاری»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: در بیست و ششمین جشنواره کتاب سال دانشجویی موفق به کسب مقام مروج برتر کتاب خوانی سال و تندیس این جشنواره شدم.

موسس کتاب خانه فاطمه های دهکهان، افزود: این جشنواره هر ساله از سوی سازمان جهاد دانشگاهی مرکزی برگزار  می شود که طبق رسم هر سال در حاشیه معرفی کتاب های برتر یک نفر را به عنوان مروج کتاب نیز معرفی می کنند و سال گذشته اسماعیل آذری طلبه ای از کهکیلویه و بویراحمد معرفی شد و خوشحال هستم که امسال من را انتخاب کردند. 

وی، با بیان این مطلب که به کتابخانه فاطمه ها افتخار می کنم، اضافه کرد: بنده موسس کتاب خانه فاطمه ها و معلم زبان انگلیسی هستم و مدت ۱۰ سال است که در عرصه ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در روستاهای جنوب کرمان به ویژه روستای دهکهان فعالیت می کنم.

میرشکاری، اظهار داشت: با وجود کلیه مشکلات و گرفتاری هایی که بعضا در این کار دارم اما فعالیت در این عرصه بسیار زیاد برایم لذت بخش است، چرا که من از کتاب و ترویج آن در روستاها معجزه های زیادی دیده ام، وقتی کتاب بخوانیم کمتر به ما ظلم می شود و کمتر ظلم می کنیم. 

موسس کتاب خانه فاطمه ها، عنوان داشت: در آینده برنامه های بسیار جذاب و ابتکاری برای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در روستاهای کشور دارم که یکی از آنها راه اندازی مدرسه کتاب خوانی جنوب کرمان است که از طریق این مدرسه کتاب خوان حرفه ای تربیت خواهیم کرد. 

وی، یادآور شد: در ششمین جشنواره کتاب سال دانشجویی از ۲ نفر از اعضای فعال کتاب خانه فاطمه ها نیز تجلیل شد.

میرشکاری، ابراز داشت: در این جشنواره، آیت الله محقق داماد در تجلیل از کتاب خانه فاطمه ها، گفت؛ خدا را شاکر هستیم که امروز شاهدیم، معلمی به همراه خواهرش انبار کاه پدر را به کتاب خانه تبدیل می کند و اکنون با پیگیری موفق شده است بیش از ۱۲ هزار جلد کتاب را برای کتاب خانه فاطمه ها جمع آوری کند.

 

کتاب خانه فاطمه ها دنیای مادی ما را دگرگون کرد


«زکیه میرشکاری»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: جا دارد از کلیه حامیان کتاب خانه فاطمه ها که بهترین کتاب ها را برای ما ارسال کردند، تشکر کنم.
این عضو فعال کتاب خانه فاطمه، اظهار داشت: کتاب خانه فاطمه ها دنیای ما را در روستای مادری مان دگرگون کرده است.

کد خبر 856710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha