حجت الاسلام «سیدعیسی موسوی هشترودی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه انقلاب اسلامی مروج فرهنگ کتاب خوانی و پژوهش است زیرا پیشرفت بدون دانش به دست نمی آید، اظهار کرد: هر قدر دانش عمومی یک ملت بیشتر شود، بهتر می تواند آینده را به دست خود بسازد زیرا با اطلاع دقیق از تحولات داخلی و خارجی، بهترین سرنوشت را برای خود رقم می زند.
امام جماعت مسجد قمر بنی هاشم(ع) (واقع در تهران، شهرک دولتخواه) گفت: مقام معظم رهبری فرهنگ را همچون هوایی دانستند که در آن تنفس می کنیم و کتاب را بهترین وسیله پاک نگاه داشتن این هوا معرفی کرده اند بنابراین ملتی که می خواهد برای همیشه در هوایی پاک زندگی کند باید اهل مطالعه باشد.
وی با بیان اینکه مساجد بهترین پایگاه ترویج فرهنگ کتاب خوانی در کشور هستند، تصریح کرد: اجرای طرح هایی همچون «شنبه ها با کتاب» که به همت کانونهای مسجدی اجرا می شود، سرانه مطالعه را افزایش می دهد ضمن اینکه موجب تقویت نقش مساجد در مدیریت فرهنگی کشور می شود. نسل جوان با مشاهده امام جماعتی که هر هفته یک کتاب مفید را معرفی می کند به آن روحانی علاقمندتر می شود.
موسوی هشترودی در ادامه تاکید کرد: تجهیز و به روز رسانی منابع کتاب خانه های مساجد می تواند میزان مراجعه مردم به این خانه های را افزایش دهد، بنابر این، دستگاه های فرهنگی باید اعتبارات بیشتری برای رونق کتاب خانه های مساجد اختصاص دهند. هر قدر مساجد در این زمینه تقویت شوند فرهنگ غنی اسلام ناب محمدی بیشتر در جامعه گسترش می یابد.
وی اضافه کرد: مراجعه مردم به کتابخانه های مساجد موجب می شود که گروه های مختلف مردم، به سراغ کتب انحرافی و مخرب نروند و به جای آن با مطالعه آثار مناسب و آموزنده، میزان علاقمندی آنان به دین، انقلاب اسلامی و ارزش های انسانی بیشتر شود.
امام جماعت مسجد قمر بنی هاشم(ع) خاطرنشان کرد: مبلغان دینی باید مردم را به نذرهای فرهنگی از جمله نذر کتاب تشویق کنند زیرا بسیاری از مردم از این موضوع مطلع نیستند که می توانند همانطور که برای اطعام مردم در مناسبت های دینی نذر کنند، برای تغذیه فرهنگی و روحی مردم نیز نذرهایی را اختصاص دهند.
نظر شما