خبرگزاری شبستان، سرویس اجتماعی، هادی دهقانی: استارت آپها و حمایت از اقتصاد دانش بنیان آینده روشنی را پیش روی تعداد زیاد دانشجویان تحصیلات تکمیلی قرار داده است، حمایت از کالاهایی که در این حوزه تولید می شوند می تواند هم ضامن ایجاد بازار کار خوبی برای قشر جوان و تحصیل کرده شود و هم با تولید داخلی از ورود محصولات خارجی ارز بر جلوگیری کرد، هم اکنون تعداد ۴ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند که باعث ایجاد اشتغال برای ۳۰۰ هزار نفر شده است بازاری که با حمایت و افزایش شتاب دهنده ها به محلی قابل اعتماد و اطمینان برای کشور تبدیل شود.
حمایت از تولید محصولات دانشبنیان بسیار مهم است، چرا که در کنار ارتقای محیط زیست، محصولات با استاندارد جهانی به دست مصرف کنندگان داخلی و خارجی خواهد رسید و کشور را از خام فروشی معادن و منابع ارزشمند بی نیاز خواهد کرد.
استارت آپ هفت هزار میلیاردی در بورس
به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «سورنا ستاری» گفت: از زمان حضورم در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مسایل دانش بنیان را به صورت ویژه پیگیری کرده ام.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه موفقیت های زیادی در زمینه فناوری و نوآوری کسب کرده ایم، افزود: بیوتک، هوافضا، سلول های بنیادی و سایر موضوعات و استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان در این بخش ها فعالیت می کنند.
وی با اشاره به فعالیت چهار هزار و 600 شرکت و استارت آپ گفت: در حال حاضر استارت آپی در کشور داریم که در بورس هفت هزار میلیارد تومان قیمت گذاری می شود.
ستاری با بیان اینکه شورای شهر اختیارات فوق العاده ای در شهر دارد اما شهرداری و شورا نتوانسته اند از این اختیارات استفاده کنند، افزود: در حال حاضر می توان گفت شهر در دست شما نیست.
معاون رییس جمهور افزود: شورا و شهرداری می توانند در بخش شهر هوشمند اقداماتی انجام دهند و در این زمینه فعالیت کنند.
وی با اشاره به فراهم شدن بیش از یک میلیون متر مربع فضای نوآوری در کشور گفت: در چابهار پارک فوق العاده نوآوری راه اندازی کرده ایم.
ستاری با بیان اینکه افراد در مناطق محروم انگیزه بیشتری برای فعالیت در بخش های نوآورانه دارند، افزود: سرمایه گذاری بخش خصوصی در فعالیت های نوآورانه دارای اهمیت است.
معاون رییس جمهور در خصوص اینکه شهرداری را صاحب شهر نمی داند و راهکارهای مربوط به آن، گفت: اقتدار شهر را می توان با ایجاد شهر هوشمند بازگرداند و برای این کار باید در چند منطقه تهران طرح شهر هوشمند به صورت پایلوت اجرا شود.
ستاری حمل و نقل را بخش کوچکی عنوان کرد که می توان با هوشمندسازی آن در خدمات رسانی به شهروندان کمک کرد.
به گزارش صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، سیاوش ملکیفر در مراسم اختتامیه گردهمایی فناورانه صنایع، شرکتهای دانش بنیان و استارتآپهای حوزه رباتیک و اتوماسیون صنعتی با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور حمایت از شرکتهای دانش بنیان ایجاد شده است و با سبدی از خدمات و تسهیلات درحال خدمترسانی به این شرکتها است، تصریح کرد: این خدمات از ارائه تسهیلات و ضمانتنامهها به شرکتهای دانشبنیان تا شراکت در سود و زیان سرمایهگذاری در طرحهای فناورانه را شامل میشود.
وی افزود: هدف صندوق نوآوری و شکوفایی اتصال خدمات شرکتهای دانشبنیان به متقاضیان فناوری است، در واقع این صندوق به دنبال آن است که شرکتهای دانشبنیان را به شرکتهای بزرگ و صنعتی و خریداران محصولات و خدمات آنها با هدف توسعه بازار و فروش شرکتهای دانشبنیان متصل کند.
وی با بیان اینکه برنامه صندوق نوآوری و شکوفایی بر توسعه صادرات محصولات شرکتهای دانشبنیان است، اظهار داشت: در داخل کشور نیز سعی کردهایم با برپایی چنین رویدادهایی شرکتهای دانش بنیان را به صنایع و شرکتهای بزرگ داخلی وصل کنیم.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه با بیان اینکه طرح فروش اقساطی محصولات شرکتهای دانش بنیان در این صندوق آغاز شده است، گفت: مشتریان شرکتهای دانشبنیان میتوانند تا ۸۰ درصد سقف قرارداد با این شرکتها را به صورت تسهیلات ۹ درصد با بازپرداخت ۳۶ ماهه از صندوق نوآوری و شکوفایی مطالبه کنند.
وی افزود: از حضور ۴۷۷ فناور در گردهمایی فناورانه حوزه رباتیک و اتوماسیون صنعتی خبر داد و گفت: در این رویداد ۵۳ تفاهمنامه به ارزش ۳۰ میلیارد تومان به امضاء رسید.
هم اکنون شاهد فعالیت استارت آپها در بخش های زیادی از اقتصاد کشور هستیم که سلامت، نفت، گاز، پتروشیمی، پالایشگاهی، نیروگاهی، پزشکی و بیمارستانی، ساختمانی و it از آن جمله می باشند، که تکیه به این حوزه مطمئن ترین راه برای مقابله با تحریم های ظالمانه و بی اثر کردن آن می باشد.
نظر شما