بسیاری از مشتریان، آدرس کسب و کار‌های اینترنتی را نمی‌دانند

وکیل زاده با اشاره به اینکه بسیاری از مشتریان، آدرس کسب و کار‌های اینترنتی را نمی‌دانند و محصول یا کالا را در موتور‌های جستجو از جمله گوگل جستجو می‌کنند، گفت: با قطع اینترنت این موضوع را از دست دادیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «فرشاد وکیل زاده» شب گذشته (سه شنبه 28 آبان) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به اینکه همه سرور‌ها و آی پی‌های ما داخل ایران بود، گفت: اما از آنجایی که قطع اینترنت، ناگهانی اتفاق افتاد حدود ۴۸ ساعت طول کشید تا بتوانیم خودمان را با این شرایط تطبیق دهیم.

 

دبیر اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین خدماتی که از آن استفاده می‌کنیم موتور‌های جستجو از جمله گوگل است، گفت: پس از قطع اینترنت دسترسی به شبکه گوگل از بین رفت.

 

وی افزود: بسیاری از مشتریان، آدرس کسب و کار‌های اینترنتی را نمی‌دانند و محصول یا کالا را در موتور‌های جستجو از جمله گوگل جستجو می‌کنند و از این طریق وارد سایت‌های کسب و کار اینترنتی می‌شوند، اما با قطع اینترنت این موضوع را از دست دادیم.

 

در ادامه این برنامه مدیر طرح موتور جستجوگر «یوز» با اشاره به این که موتور جستجو مجموعه‌ای از سیستم‌های نرم افزاری و سخت افزاری است، گفت: یکی از پایه‌های موتور جستجو، کاربران هستند و تا زمانی که کاربران با آن کار نکنند نمی‌توانیم موتور جستجو را به گونه‌ای تنظیم کنیم تا پاسخ‌های مناسبی را بدهد به همین علت کاربران باید به سمت موتور جستجو هدایت شوند و موتور جستجو هم از سخت افزار و نرم افزار لازم برخوردار باشد تا بتواند به خوبی پاسخ جستجو‌ها را بدهد.

 

«مهدی نقوی» با بیان اینکه بر اساس برآورد‌هایی که در سال ۱۳۸۸ انجام دادیم حدود ۱۲ هزار سرور نیاز داریم تا موتور جستجو در کشور ایران بتواند پاسخ دهد، گفت: تا کنون فقط ۲۰۰ سرور راه اندازی شده است.

 

وی با بیان اینکه طرح اجرای موتور جستجوگر یوز از سال ۱۳۸۸ آغاز و در سال ۱۳۹۳ رونمایی شد، اضافه کرد: از سال ۹۳ تاکنون چند قرارداد با دولت تنظیم شد، اما هیچ کدام به انجام نرسید و اکنون از این موتور جستجوگر حمایت جدی نمی‌شود./

کد خبر 856323

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha