به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان، «معصومه ابتکار» در سومین همایش ملی بانوان و خانواده های خیرین مدرسه ساز کشور گفت: شرایط آموزش و پرورش و آموزش عالی در میان کشورهای منطقه بسیار مناسب است. باید تلاش کرد که عقب گرد نداشته باشیم.
معاون امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری افزود: پیش از انقلاب 38 درصد دختران از دسترسی به آموزش و پرورش محروم بودند که در حال حاضر این مشکل در مناطق روستایی و مرزی وجود دارد. متاسفانه بازماندگی از تحصیل در میان دختران بیشتر از پسران است و محرومان تحصیل جمعیت دختران سه چهارم است.
وی با بیان اینکه باید آموزش برای دختران و پسران یکسان باشد، گفت: باید برابری دسترسی و امکانات آموزشی برای این دو جنسیت داشته باشیم.
وی ادامه داد: مدارس کشور باید در اصلاح الگوی مصرف، توجه به هویت ایرانی اسلامی و مقاوم سازی مورد توجه قرار گیرد.
ابتکار از خیرین مدرسه ساز درخواست کرد که نسبت به هوشمندسازی مدارس توجه بیشتری کنند چرا که دانش آموزان در مدارس هوشمند می توانند به آموزش های روز دنیا دسترسی داشته باشند.
وی همچنین به تجهیز کارگاه های فنی و حرفه ای در مدارس اشاره کرد و گفت: همه دانش آموزان لازم نیست به دانشگاه بروند، به همین دلیل باید به حوزه مهارت آموزی و فنی حرفه ای توجه بیشتری کرد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری مهارت آموزی در سبک زندگی و کار را از واجبات دانست و گفت: این مهارت آموزی به زندگی شرافتمندانه آنها کمک می کند.
نظر شما