به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «کامبیز عباسی» درباره تأثیر افزایش قیمت بنزین بر بخش کشاورزی افزود: به طور معمول در بخشهای ماشینهای کشاورزی، گلخانهها، دام، طیور و آبزیپروری از سوخت گازوئیل استفاده میشود.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با اشاره به عدم استفاده پهپادهای سمپاش از بنزین اظهارداشت: پهپادهای سمپاش در بخش کشاورزی باتری شارژی دارند و با برق کار میکنند، بنابراین بنزین در این بخش هم استفاده نمیشود.
سهم بخش کشاورزی در مصرف گازوئیل کشور ۸ درصد است
وی درخصوص میزان سهم بخش کشاورزی از گازوئیل گفت: بهصورت میانگین چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تا چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر نیاز سالانه بخش کشاورزی کشور به گازوئیل است که حدود هشت درصد از گازوئیل کل کشور در این بخش به مصرف می رسد.
به گفته وی؛ به طور تقریبی از این میزان روزانه ۱۲ میلیون لیتر در اختیار بخش کشاورزی قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: از مجموع هشت درصد سهم گازوئیل بخش کشاورزی، حدود چهاردرصد آن در حوزه ماشین آلات کشاورزی مصرف میشود که حدود دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون لیتر از کل میزان گازوئیل بخش کشاورزی را شامل میشود.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی با تاکید بر اینکه در حوزه کشاورزی قاچاق سوخت وجود ندارد، گفت: به دلیل اینکه همین میزان سوخت مصرفی هم کفاف کل نیازهای بخش کشاورزی را نمیدهد بنابراین امکان قاچاق سوخت وجود ندارد.
وی افزود: بخش کشاورزی یکی از همراهترین بخشها با سیاستهای دولت است و با حداقل شرایط، امنیت غذایی کشور را تأمین میکند.
عباسی با تاکید بر لزوم ایجاد زیرساخت در نظام توزیع سوخت در بخش کشاورزی اظهار داشت: نظام توزیع سوخت بخش کشاورزی نیازمند ایجاد زیرساخت مناسب است بنابراین وزارت نفت باید به این بخش توجه ویژه داشته باشد./
نظر شما