به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «خلیل الله کاظمی» امروز(۲۷ آبان)در مراسم افتتاح افتتاح ایستگاه الندشت خط ۲ قطار شهری مشهد با اشاره به اینکه ایستگاه الندشت در خط ۲ قطارشهری با طول ۱۳۵ متر و عرض ۱۶ متر، به طور تقریبی ۲۳ متر زیرِ زمین احداث شده و برای بهرهبرداری از آن ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت:در آینده نزدیک ایستگاه «کوهسنگی» هم به بهرهبرداری خواهد رسید که با این اتفاق خط ۲ قطارشهری مشهد تقریبا کامل میشود.
معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد با بیان اینکه طبق مطالعات مقرر شد هزینه احداث ایستگاههای کوهسنگی و الندشت از محل ایجاد مجموعه تجاری برای این دو ایستگاه تامین شود، گفت: با توجه به اینکه این اتفاق زمانبر است شهرداری مشهد ترجیح داد از محل منابع خود ایستگاهها را احداث کند تا شهروندان سریع تر از این امکانات استفاده کنند که در این مسیر پیمانکار به صورت سه شیفته فعالیت میکرد.
وی با اشاره به اینکه در مسیر احداث خط دو قطارشهری نزدیک به ۵۰۰ میلیارد تومان کمبود اعتبار داشتیم لذا مجبور شدیم از شورای شهر مشهد درخواست وام کنیم تا بتوان پروژه را سریع تر به بهرهبرداری رساند، گفت:طی ۶ ماه گذشته بالغ بر ۳۵۰۰ نفر برای اجرای پروژههای عمرانی از جمله قطارشهری، تقاطعها و سایر پروژهها در مشهد به کارگیری شدهاند.
کاظمی در خصوص خط ۳ قطارشهری مشهد نیز بیان کرد: طبق برنامهریزی انجام شده مقرر شد مسیر خط ۳ قطارشهری مشهد از میدان شهدا تا پایانه مسافربری به طول ۵.۲ کیلومتر تا سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری برسد تا بتوان خط یک و دو قطارشهری مشهد را به حرم مطهر رضوی وصل کنیم.
معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد به ناوگان اتوبوسرانی و مینیبوسرانی مشهد اشاره کرد و گفت: از ۱۰۰ دستگاه مینیبوس جدید ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد تاکنون ۷۰ دستگاه مینیبوس تحویل شده و ۳۰ دستگاه مینیبوس دیگر نیز به زودی به ناوگان اضافه خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ دستگاه اتوبوس جدید نیز تا پایان سال جاری به ناوگان تزریق خواهد شد، اظهارداشت:با تزریق دو واگن جدید به خط یک قطارشهری مشهد، سرفاصله زمانی رسیدن قطار به ایستگاه از ۵ دقیقه به ۴.۵ دقیقه کاهش پیدا کرده است همچنین طی دیروز و امروز به طور متوسط ۱۵ درصد به تعداد مسافران قطارشهری مشهد اضافه شده است.
معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد همچنین در خصوص ایجاد مسیر ویژه برای ناوگان اتوبوسرانی عنوان کرد: با توجه به حجم بالای مسافران ناوگان اتوبوسرانی، تصمیم گرفته شد تا رفت و آمد خطوط اتوبوس را تسهیلتر کنیم چرا که تداخل اتوبوس با ترافیک شهر باعث میشود که استقبال شهروندان از این نوع حمل و نقل عمومی کاهش پیدا کند.
وی اضافه کرد: در این راستا پروژه ایجاد مسیر ویژه برای خط ۳ بی.آر.تی آغاز که اولین گام آن از میدان شهدا تا میدان توحید اجرایی شده است؛ خوشبختانه بازخورد این اقدام مثبت بود و سبب شد تا سرعت اتوبوس از ۱۰ کیلومتر به ۲۰ کیلومتر افزایش پیدا کند.
کاظمی تصریح کرد: همچنین در گام بعدی، اجرای مسیر ویژه برای این خط از میدان توحید تا میدان استقلال در دستور کار قرار داده شده تا سرفاصله زمانی از میدان استقلال تا حرم مطهر رضوی را بتوانیم ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کاهش دهیم.
نظر شما