به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، علی فروزش، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان، امروز (1 آذر) در این مراسم گفت: آموزش های مهارتی در دانشگاه ها می تواند به عنوان مکمل آموزش های معمولی حلقه مفقوده بین بازار کار و دانشگاه را تکمیل کند.
وی افزود: در حال حاضر سه رشته الکترونیک گرایش ابزار دقیق، جوشکاری و اتو مکانیک گرایش تعمیر نگهداری خودرو در مقاطع کاردانی با ظرفیت 90 دانشجو در این مرکز راه اندازی شده است.
فروزش با بیان اینکه طی سال های گذشته آموزش های فنی و حرفه ای در صنوف، زندان ها، پادگان ها و مراکز جوار دانشگاه های استان برگزار می شد، اظهار داشت: آموزش های جوار دانشگاه با هدف آموزش فارغ التحصیلان دانشگاهی و جذب بهتر و بیشتر آنها با بازار کارارایه می شود.
وی با تاکید بر اهمیت و تاثیر نیروی انسانی در توسعه استان، تصریح کرد: آموزش های مهارتی خلا بین بازار کار و فارغ التحصیلان دانشگاهی را پر می کند.
فروزش با بیان اینکه فارغ التحصیلانی که به عنوان کارآفرین تربیت شوند می توانند در بازار کار موفق عمل کنند، بیان داشت: دانشجویان تنها در دانشگاه ها به عنوان کارآفرین تربیت نمی شوند، مهارت لازم جهت ورود به بازار کار را کسب نکرده و همواره دغدغه اشتغال را دارند.
وی عنوان کرد: دانشجویان باید در کنار آموزش های معمول تحصیلی مهارت های لازم را بیاموزند و آموزش های کارافرینی را فرا گیرند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای لرستان اظهار کرد: بهمن ماه سال جاری 2 رشته تحصیلی مرکز علمی کاربردی فنی و حرفه ای لرستان در مقطع کاردانی به کارشناسی ارتقا می یابد.
پایان پیام/
نظر شما