به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «اسدالله قره خانی» امروز(شنبه 25 آبان) در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: روال عادی و طبیعی در برنامه های دولت و خرج کرد هزینه ها از طریق ارائه لایحه به مجلس است و سپس مجلس به کمیسیون های مربوطه ارجاع می دهد و پس از تصویب در صحن مطرح و رای گیری می شود و درصورت اخذ رای کافی و تصویب به شورای نگهبان ارسال می شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: در خصوص افزایش نرخ بنزین در گذشته دولت لایحه به مجلس می فرستاد و نظرات کارشناسی خود را ارائه می کرد و مجلس نیز اصولا تصویب نمی کرد چرا که به صلاح نمی دانست.
قره خانی افزود: گاها دولت ها در دوره دوم تصمیماتی می گیرند که غیر کارشناسی است و یکباره 50 تا 100 درصد افزایش قیمت حامل های سوخت می دهند و مشکلاتی به وجود می آورد و در خصوص افزایش بنزین نیز از این جنس بوده و ای کاش دولت به مجلس لایحه می فرستاد و مجلس کار کارشناسی انجام می داد.
وی گفت: شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در گذشته یک سری مصوباتی داشتند و به سبب تحریم ها و اقتضائات تصمیماتی می گرفتند و در اینجا این تصمیم گرفته شد.
نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: مجلس می تواند در خصوص افزایش نرخ بنزین موضوع را مورد رسیدگی قرار دهد و آن نقش نظارتی را با دقت لازم انجام دهد و گرچه این افزایش بر اساس قانون مجلس نبوده ولی مجلس باید بررسی کند و نقصان ها و کوتاهی ها را باز بینی داشته باشد و یا پولی که از این بابت به وجود می آید و برای اقشار پایین جامعه در نظر گرفته شده حتما باید نظارت کند که به این افراد برسد.
قره خانی بیان کرد: اگر گفتند درآمد افزایش قیمت بنزنی به 60 میلیون نفر می رسد مجلس باید مطمئن شود که به این افراد و کسانی که درآمدی از مسافر بری و خودرو دارند و کارمندانی که تردد دارند و نمی تواند انتقال بگیرند می رسد و ایرادهای متعددی این طرح دارد که باید بررسی شود.
نظر شما