تبیین اندیشه های حضرت امام(ره)، مهمترین نیاز جامعه امروز است

رئیس نهضت سوادآموزی استان هرمزگان، تبیین اندیشه های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را مهمترین نیاز برای جامعه امروز دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، حجت الاسلام محمدحسن فروزان نژاد، رئیس نهضت سوادآموزی استان هرمزگان، (8دی) در مراسم سالگرد تأسیس نهضت سواد آموزی در شهرستان میناب با اشاره به صدور فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تشکل نهضت سوادآموزی، این فرمان تاریخی امام را پرمحتوا و به یاد ماندنی برشمرد و گفت: آنچه نیاز امروز و آینده جامعه است، در اندیشه های ناب امام راحل(ره) نهفته شده و نظام باید اندیشه های ارزشمند آن حضرت را واکاوی و برای مردم تبیین کند.


وی افزود: امام خمینی(ره)، اندیشمند و معمار اسلام در عصر حاضر است، چرا که در زمانی که یزیدیان زمان با اقداماتی نظیر کشف حجاب، تغییر تاریخ اسلام به تاریخ شاهنشاهی، حذف قسم یادکردن به قرآن مجید و وضع قوانین به نفع بیگانگان و آمریکایی ها در کشور ایران، در اندیشه محو کردن و نابودی اسلام و آثار اسلام بودند، امام با توکل به خدای متعال به پا خاست و با در پیش گرفتن راه مبارزه با دشمن، اسلام را حفظ و احیا کرد.


مدیرکل نهضت سوادآموزی هرمزگان، با بیان اینکه امام به اسلام، انسان ها و ایران حیاتی دوباره بخشید، اذعان کرد: یاد و اندیشه امام نباید هرگز از فضای جامعه و اذهان ملت دور شود و در همه امور، تصویری از اندیشه های والای امام همراه با آحاد جامعه باشد.


وی اظهار داشت: زمانی تصور و تلقی دشمنان از ملت ایران به عنوان ملتی وحشی بود ولی اکنون نه تنها آنان بلکه تمام دنیا از ملت ایران به عنوان قدرتمندترین ملت ها یاد می کنند و این نیز از برکات اندیشه امام خمینی(ره) است.


وی ضمن تشریح فرمان امام مبنی بر تشکیل نهضت سوادآموزی بیان داشت: امام در پیام مبارزه با بی سوادی می فرماید: " فرهنگ وابسته کشور به فرهنگ مستقل و خودکفا تبدیل شود" و این نشان از اهمیت نهضت و تشکیل آن است.
 

مدیرکل نهضت سوادآموزی هرمزگان، از شناسایی بی سوادان به عنوان سخت ترین کارها یاد کرد و گفت: نهضت سواد آموزی در این زمینه با همکاری فرمانداران تقریباً موفق بوده است.

 

وی همچنین از شرکت سوادآموزان در کلاس های نهضت سوادآموزی به عنوان لبیک به فرمان امام یاد کرد و افزود: آموزشیاران باید تلاش کنند تا اعتماد مردم به این کلاس ها بیشتر شود.
 

وی در ادامه با اشاره به (9 دی) تصریح کرد: مردم ایران اسلامی در این روز کاری کردند که تا ابد فتنه گران فریب فتنه انگیزان خارجی و رسانه های بیگانه را نخورند.
 

وی با بیان اینکه برخی به این فکر می کردند که عمر انقلاب روبه پایان است، خاطرنشان ساخت: ولی این افراد ساده لوح، با وقوع حماسه باشکوه و به یادماندنی (9 دی) و غیرتمندی و بصیرت مردم و میثاق آنان با رهبری و ولایت، درسی گرفتند که در تاریخ به ثبت رسید.
 

در پایان این آیین که با حضور امام جمعه، فرماندار و مسئولان شهرستان میناب در سالن آمفی تئاتر آموزشکده فنی این شهر برگزار شد از 100نفر از آموزشیاران، پژوهشگران و برترین های نهضت و همچنین از 8 تن از چهره های موفق سوادآموزی شد.
 

شهرستان میناب 406 نفر آموزشیار و5220 سوادآموز دارد و هم اکنون 591 کلاس سواد آموزی در آن دایر است.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 8548

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha