باید در مساجد خدمات فرهنگی و معنوی متنوعی ارائه شود

آیت الله عابدینی گفت: باید مساجد را تجهیز کنیم به آنچه عموم مردم به خصوص جوانان، دانش آموزان و دانشجویان به آن نیازمند هستند و باید خدمات فرهنگی و معنوی را در مساجد تنوع بخشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، آیت الله «عبدالکریم عابدینی» در یکصدوششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی مشترک با شورای سیاستگذاری کانون های فرهنگی هنری مساجد (فهما) استان قزوین که امروز (پنجشنبه ۲۳ آبان) در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: امام صادق (ع) فرموده اند اگر خداوند بخواهد بنده ای خیر ببیند و موفق باشد، این فرد به گونه ای دلش به اسلام گره می خورد که با اسلام بزرگ می شود و دید باز نسبت به اسلام می یابد، زبانش به حق گویا می شود و حقی را که می فهمد، نمی تواند در دلش نگاه دارد و آن را اظهار می کند و به آنچه می گوید اعتقاد دارد.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: بر اساس این حدیث وقتی بیان حق، اعتقاد به آن و عمل به حق با هم در فرد جمع شود، اسلام در این فرد کامل و ارزشمند است و اگر بر همین حال از دنیا رود، به عنوان یک مسلم مرده است.

 

وی اضافه کرد: در ادامه این حدیث آمده است اگر عقیده قلبی نباشد، خداوند توفیق عمل به حق نمی دهد، پس تقوای الهی پیشه کنید و از خداوند سوال و درخواست کنید تا دل شما شرح صدر اسلامی داشته باشد و زبان شما به حق گویا باشد تا زنده هستید.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین عنوان کرد: امروز یکصد و ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شده و تاکنون تصمیم های خوبی در این جلسات گرفته شده و باید سعی کنیم تا این جلسات برکات بیشتری داشته باشد.

 

وی در ادامه با اشاره به اهمیت کار با اخلاص در مسجد اظهار کرد: خداوند می فرماید مسجد متعلق به خداست و فعالان در مسجد نباید مسجد را متعلق به خود بدانند و تمام مشکل مساجد این است که می گوییم مسجد مال ما است.

 

آیت الله عابدینی اعلام کرد: اینکه مساجد را با ریا و اهداف دنیایی خود مخلوط کنیم و اخلاص در کار نباشد، مسجد درست نمی شود و  اینگونه در واقع سالن ساخته ایم و اگر مسجد غیرخدایی باشد، برکت از آن می رود.

 

وی تصریح کرد: باید مساجد را تجهیز کنیم به آنچه عموم مردم به خصوص جوانان، دانش آموزان و دانشجویان به آن نیازمند هستند و باید خدمات فرهنگی و معنوی را در مساجد تنوع بخشیم.

 

در ادامه مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: بالغ بر ۳۰ دستگاه در امر مسجد تصمیم گیر هستند ولی همه این دستگاه ها، کاری نمی کنند از طرفی ساختار مسجد هم به گونه ای است که ورود نیرو و فکر جدید و توان و قابلیت جوانان در حوزه مدیریت فرهنگی و عمرانی حتی فضای جاری مساجد امکانپذیر نیست.

 

حجت الاسلام «مصطفی مجیدی» یادآور شد: امروز مساجد نقشی که در ابتدای انقلاب داشتند را بازی نمی کنند و لازم است مدیریت فرهنگی و قرارگاه فرهنگی که رهبری می فرمایند در حوزه مسجد شکل گیرد و یک نفر فرماندهی کند چراکه بعید است با این شرابط راه به جای خوبی ببریم.

 

کد خبر 854486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha