حجت الاسلام «احمد سالک» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به نقش و تاثیرگذاری مساجد اهل تسنن و تشیع در تقویت وحدت گفت: ما نباید در بحث وحدت به معلولات بپردازیم؛ آنچه که در مسئله وحدت عملیاتی است، مبانی اصیل قرآنی و روایاتی است که هم در اختیار اهل تشیع و هم اهل تسنن است.
نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علمای بزرگ اهل تسنن و اهل تشیع عامل اصلی در هدایت جامعه هستند که می توانند با تکیه بر مشترکات و پرهیز از هرگونه اختلافات وحدت را در جامعه تقویت کنند.
وی ادامه داد: در واقع علما می توانند با پایگاه قرار دادن مساجد و با تکیه بر مشترکات وحدت بخش جامعه اسلامی باشند و در این میان نقش مساجد به عنوان پایگاه انتقال مبانی ارزشی پیرامون وحدت بسیار تاثیرگذار هستند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم وحدت شکلی نیست بلکه امری اعتقادی است که باید پشت آن اندیشه و فکر آن هم بر اساس مبانی قرآن باشد.
وی با اشاره به این آیه قرآن که تاکید دارد واعتصموا به حبل الله ولا جمیعا گفت: خداوند در آیه محور وحدت را قرآن تعیین می کند، علمای دین چه اهل تسنن و چه اهل تشیع باید این حدیث را در پایگاه هایی چون مساجد، حوزه ها و دانشگاه ها مورد تاکید قرار دهند.
حجت الاسلام سالک تصریح کرد: در دوران قبل از پیروزی انقلاب علمای بزرگ ما در راستای وحدت بخشی در جامعه اسلامی گام های بزرگی برداشته اند ولی در طول چهل سال اخیر یعنی بعد از پیروزی انقلاب این موضوع شکل واقعی به خود گرفت.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که در حال حاضر برای جامعه اسلامی مهم است، بحث وحدت و یکپارچگی امت اسلام است چرا که ما هر روزه شاهد توطئه و دشمنی استکبار جهانی با امت اسلام هستیم./
نظر شما