«محمدعلی باقرزاده طوسی» در گفتگو با خبرنگار شبستان در خصوص برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی رضوی در خراسان جنوبی، اظهار داشت: خراسان جنوبی به دلیل وجود استاد مهدی اسماعیلی مود، استاد زبر دست کشور و داشتن امکانات خوب، توانمندی و ظرفیت لازم برای اجرای جشنواره ملی خوشنویسی رضوی را دارد.
رئیس انجمن خوشنویسان خراسان رضوی، برگزاری جشنواره های خوشنویسی را یک پتانسیل برای ارائه توانمندی ها و اشاعه یک فرهنگ تاثیرگذار دانست و گفت: تعدادی از هنرمندان انجمن خوشنویسان خراسان رضوی نیز در این جشنواره شرکت کرده اند.
باقرزاده طوسی با بیان اینکه خوشنویسی یک وسیله برای اشاعه فرهنگ اسلامی_ رضوی است، گفت: هر ایدهای که با هنر به جامعه القاء شود، تاثیرش چند برابر خواهد شد، بنابراین جشنواره خوشنویسی رضوی وسیله ای مهم برای ترویج فرهنگ رضوی است.
وی وظیفه هنرمندان خوشنویس را اشاعه فرهنگ اسلامی و رضوی از طریق خط خوش و چشمنواز ذکر کرد و ادامه داد: هر ایده ای که مسائل انسانی را مطرح کند هنرمندان به آن احترام می گذارند.
رئیس انجمن خوشنویسان خراسان رضوی افزود: ترویج مسائل انسانی؛ دست مایه و کار هنرمندان خوشنویس است و خوشنویسان همواره عرفان، شعر، احادیث و قرآن را ترویج می دهند و آن را جزو کارهای اصلی خود می دانند.
باقرزاده طوسی گفت: در جشنواره های فرهنگی مانند خوشنویسی خود هنرمندان اثر خلق می کنند و نیاز به هزینه و بودجه دارند، لذا باید متولیان فرهنگ استان ها پای کار باشند و هنرمندان را حمایت کنند.
وی با بیان اینکه هنرمندان از جایی حمایت نمی شوند، گفت: باید سازمان های دولتی از اثر هنرمندان حمایت و آن را خریداری و به نمایش بگذارند.
رئیس انجمن خوشنویسان خراسان رضوی اضافه کرد: در پایان جشنواره ها، هنرمند و متولیان آن را باید راضی نگه داشت، چراکه یکسری کاستی هایی در این جشنواره ها هست که باید مسدولان آن ها را مرتفع کنند.
وی گفت: خوشنویسی یکی از پتانسیل های خراسان بزرگ بوده و هست و هم اکنون باید شان معنوی هنرمند را در جشنواره ها، محترم دانست؛ چراکه هنرمندان، اثر خود را با یک عمر تلاش به اینگونه جشنواره ها ارائه می دهد.
نظر شما