به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر،نشست هماندیشی رئیسکل دادگستری استان بوشهر بوشهر ظهر سه شنبه (21 آبان) حضور اساتید هیئتعلمی و نخبگان حقوق دانشگاهها و دانشکدههای حقوق در سطح استان در دانشگاه پیام نور استان بوشهر برگزار و در خصوص موضوعات مرتبط با تحول در دستگاه قضایی بحث و تبادلنظر صورت گرفت.
در این نشست در ارتباط با بحث تحول و قوانین و مقررات قضا زدایی، حبس زدایی، کاهش جمعیت کیفری، پیشگیری از وقوع جرم، آسیبهای اجتماعی، صلح و سازش و میانجیگری، داوری، کاهش ورودی پروندهها به دادگستری، رفع اطاله دادرسی، برخورد قاطعانه با مفاسد درون سازمانی و برونسازمانی، احیای حقوق عامه، تکریم مراجعان با استفاده از نظریات اساتید و نخبگان حقوقی بحث و تبادلنظر صورت گرفت.
علی جمادی، رئیسکل دادگستری استان بوشهر در این نشست اظهار داشت: اعتماد سازی در بخشهای مختلف جامعه و افزایش اعتماد عمومی، کاهش حجم زیاد پروندههای قضایی و اتخاذ تدبیر مناسب برای کاهش ورودی پروندهها از جمله مواردی که در سند تحول قضایی که بر اساس گام دوم انقلاب پایهریزی شده است.
وی با اشاره به اینکه آموزش و به کارگیری علم و دانش در دستگاه قضایی به عنوان مهمترین ابزار است بیان کرد: قاضی باید همیشه بروز باشد و اگر اینگونه نباشد نمیتواند یک قضاوت به هنگام و با اطلاعات کافی نسبت به بخشهای مختلف انجام دهد، در این راستا دستگاه قضایی آموزش مستمر ضمن خدمت نیز در دستور کار خود قرار داده است.
وی تصریح کرد: کاهش چشمگیر جمعیت کیفری، برخورد قاطعانه با مفاسد درون سازمانی و برونسازمانی، احیای حقوق عامه، تکریم مراجعان و بخشهای متنوع دیگر از دیگر موارد سند تحول قضایی است.
رئیسکل دادگستری استان بوشهر گفت: یکی از بخشهای سند تحول قضایی ارتباط دستگاه قضایی با جامعه، مردم و نخبگان است.
جمادی افزود: ایجاد فضای تعاملی که موجب آشنایی با دغدغهها و مشکلات حقوقدانان میشود و میتوان گامهای بهتری در راستای همافزایی برداشت از جمله اهداف برگزاری نشست هماندیشی نخبگان، حقوقدانان و هیئتعلمی و اساتید دانشگاه است.
رئیسکل دادگستری استان بوشهر خاطرنشان کرد: از یافتههای علمی و نقطه نظرات نخبگان و اساتید هیئتعلمی به عنوان مصوبات یا طرحهای کارشناسی در دستگاه قضایی استان استفاده میکنیم.
نظر شما