به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «علیرضا قاسمی فرد» امروز سه شنبه 21 آبان در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: استانداری به عنوان جایگاه حاکمیتی و نظارتی تمام تلاش خود را در جهت تثبیت و کاهش قیمت ها در بازار دنبال می کند.
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران تصریح کرد: گزارش های ارایه شده در جلسه امروز بیشتر در خصوص عرضه مواد پروتئینی بود و با تصمیماتی که در جلسات قبل اتخاذ شده بود، ساماندهی میدان بهمن از ابتدای آبان ماه آغاز شد و 40 غرفه موجود در آنجا از دست واسطه ها گرفته شد و در اختیار تولیدکنندگان و کشتارگاه ها قرار گرفت. بر همین اساس 16 غرفه از 40 غرفه به تولیدکنندگان عمده مرغ و 24 غرفه نیز به کشتارگاه ها واگذار شد که از این تعداد 12 غرفه به کشتارگاه های استان تهران و 12 غرفه نیز به سایر کشتارگاه هایی که مرغ آنها در استان تهران عرضه می شود از جمله گلستان، مازندران و زنجان اختصاص پیدا کرد تا جلوی دلال بازی ها و افزایش بی رویه قیمت ها گرفته شود.
وی در ادامه افزود: همچنین با تایید جلسه امروز مقرر شد یک مرکز جدیدی را هم تعاونی روستایی جهت عرضه محصولات کشاورزی، پروتئینی و دامی که توسط خود کشاورزان تولید می شود، اختصاص پیدا کند.
قاسمی فرد تصریح کرد: در بحث تثبیت قیمت ها قرار شد از طریق مجموعه سازمان حمایت بحث تعیین تکلیف قیمت رب نیز مجددا بازنگری شود چرا که قیمت تمام شده کمتر است و باید با قیمت 9 هزار و 500 تا 10 هزار تومان عرضه شود.
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با اشاره به تامین میوه شب عید در پایان سال نیز خاطرنشان کرد: با توجه به تغییراتی که از جهاد کشاورزی به سازمان صنعت، معدن و تجارت صورت گرفته است، مقرر شد که سه هزار تن سیب دماوند و چهار هزار تن پرتقال تامسون شمال برای شب عید تهیه و در سردخانه نگهداری شود.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای شب یلدا تصریح کرد: تمهیدات لازم برای تامین میوه و آجیل شب یلدا نیز در جلسه بعدی با حضور اتحادیه های ذیربط پیگیری خواهد شد تا اقدامات به گونه ای صورت بگیرد که از افزایش قیمت ها جلوگیری شود.
نظر شما