حجت الاسلام والمسلمین «محمد رستمی» در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با بیان اینکه از ابتدای شکل گیری جریان ازدواج دانشجویی در دانشگاه های کشور تاکنون ۵۰۰ هزار نفر در ادوار مختلف آن ثبت نام کردند، اظهار کرد: سیستمی برای بررسی وضعیت این ازدواج ها در سازمان ثبت احوال طراحی نشده است به همین دلیل نمی توان تحلیل دقیقی درباره سرنوشت این ازدواج ها ارائه کرد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تصریح کرد: باوجود نبود سیستم ثبت و بررسی دقیق ازدواج های دانشجویی در سازمان های مربوطه، بررسی ها و پژوهش های مختلف نشان داده اند که میزان طلاق در این نوع از ازدواج ها حدود شش درصد است که کمتر از سایر ازدواج ها است.
وی افزود: سازمان های مختلف نرخ طلاق در کشور را از 17 تا 30 درصد اعلام کرده اند که بر این اساس مشخص می شود با توجه به نرخ شش درصدی طلاق در ازدواج های دانشجویی، این نوع از ازدواج موفقیت آمیزتر است و می تواند الگویی برای دانشگاهیان و سایر گروه های مردم باشد.
رستمی با بیان اینکه همه دلایل و شرایطی که موجب طلاق در میان سایر گروه های مردم می شود درباره طلاق های دانشجویی نیز صدق می کند، خاطرنشان کرد: به دلیل آشنایی دقیق تر دانشجویان نسبت به یکدیگر، شرکت مستمر در کلاس ها و دوره های مشاوره پیش از ازدواج و برخی دلایل دیگر، میزان طلاق در این قشر کمتر است.
نظر شما