به گزارش خبرگزاری شبستان، جلیلی، فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: بعضی کودکان به عنوان بچه های دشوار شناخته می شوند و یکی از نشانه های این بچه ها گریه های سرکش است و گاهی دیده شده که والدین یا مراقبین کودک برای مقابله با این گریه ها سرکش سعی می کنند با تکان های شدید بچه را آرام کنند.
وی افزود: اگر والدین با چنین کودکی مواجه شدند در درجه اول باید با پزشک مشورت کرده تا مطمئن شوند که کودک دچار نقایص جسمی نیست زیرا به ندرت و در برخی بیماری ها ماند عقب ماندگی ذهنی و مشکلات مغزی باعث گریه و بی قراری در شیرخوار می شود.
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش، جلیلی تصریح کرد: اگر والدین به این نتیجه رسیدند که مشکل جسمی وجود ندارد باید به عنوان اولین قدم، محیط را برای این کودکان حساس آرام نگه دارند و از سرد و گرم کردن ناگهانی هوای اتاق جلوگیری کنند و از کشمکش جلوی این کودکان حساس بپرهیزند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: اگر به هیچ وجه نتوانستند گریه این کودکان را آرام کنند، می توانند از پزشکان متخصص کودکان و روانپزشک کمک بخواهند و شاید در بعضی موارد خاص، استفاده از برخی داروها لازم باشد.
پایان پیام/
نظر شما