نگاه ساختاری دولت  به جلوگیری از فساد/آغاز به کار ستاد انتخابات کشور

شفاف سازی از راههای جلوگیری از تعارض منافع و رانت، نگاه ساختاری دولت به جلوگیری از فساد و ایجاد موانع به سر راه ایجاد آن، هدف سیاستهای استکباری رونق برادر کشی در میان مسلمانان است، آغاز به کار ستاد انتخابات کشور برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، شفاف سازی از راه های جلوگیری از تعارض منافع و رانت، نگاه ساختاری دولت  به جلوگیری از فساد و ایجاد موانع به سر راه ایجاد آن، هدف سیاستهای استکباری رونق برادر کشی در میان مسلمانان است، آغاز به کار ستاد انتخابات کشور از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در دوشنبه ۲۰ آبان ماه است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

ساماندهی معافیت های مالیاتی اقدامی در راستای سالم سازی و عدالت محور شدن مالیات

«سید فرید موسوی» شب گذشته (یکشنبه 19 آبان) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما درباره نظام مالیاتی در کشور به ارائه توضیحاتی پرداخت و با اشاره به اینکه ساماندهی معافیت های مالیاتی اقدام جدیدی است که می تواند به منظور برای سالم سازی و عدالت محور شدن مالیات انجام داد، گفت: این لایحه باید هرچه سریع تر تحویل مجلس داده شود.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح جامع امور مالیاتی از ابزارهایی است که هنوز اقتصاد ما نتوانسته به درستی از آن بهره ببرد، گفت: ما برای اجرایی شدن این امر، ظرفیت های مجلس را فعال کردیم و قوانین مورد نیاز در اختیار سازمان مالیات قرار داده ایم.

 

وی با تاکید بر این نکته که بخش تولید شناسنامه دار کشور دیگر توان پرداخت بیشتر مالیات ندارند، افزود: باید هرچه سریع تر معافیت های مالیاتی بی ضابطه حذف شود تا بخش وسیع تری از جامعه به صورت عدالت محور مالیات پرداخت کنند.

 

شفاف سازی از راه های جلوگیری از تعارض منافع و رانت

«امیر حسین قاضی زاده هاشمی» شب گذشته (یکشنبه 19 آبان) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به اینکه یکی از راه‌های جلوگیری از تعارض منافع و رانت، شفاف سازی است، گفت: برای رفع موضوع تضاد منافع باید بین منافع فردی و منافع سازمان و جامعه هم راستاسازی ایجاد کنیم تا یک فرد مجبور نباشد بخاطر منافع شخصی به منافع سازمان و جامعه آسیب برساند.

 

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در توضیح بیشتر در این باره به ذکر مثالی پرداخت و گفت: به طور مثال یک فرد ممکن است حقوقی نجومی برای خودش بنویسد اما در این میان، مکانیزم‌های شفافیت ساز اجازه پنهان کاری نمی‌دهند و با ایفای نقش افشاگر سبب لو رفتن می‌شود البته از حیث فرهنگی هم سودجویی این چنینی، یک امر قبیح اجتماعی محسوب می‌شود.

 

وی در ادامه این برنامه با اشاره به اینکه برخی از وزرا، خانواده‌های آنها، روسای سازمان‌ها و مسئولان، نماد تعارض منافع هستند، افزود: موردی داشتیم که فردی دارای پروژه‌های فراوان مسکن بود و تعداد زیادی هم مسکن داشت و در نهایت این فرد سیاست گذار حوزه مسکن شده است.

 

دولت به جلوگیری از فساد و ایجاد موانع به سر راه ایجاد آن نگاه زیرساختی دارد

«لعیا جنیدی» شب گذشته (یکشنبه 19 آبان) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با بیان اینکه دولت به جلوگیری از فساد و ایجاد موانع به سر راه ایجاد آن، نگاه زیرساختی اقتصادی، سیاسی و اجتماعی دارد، گفت: در راس تصمیمات و اقدامات دولت، شفافیت قرار می‌گیرد. نگاه دولت به اصلاح ساختارهاست تا پیشگیری‌های لازم از بروز هر گونه فساد به عمل آید.

 

معاون حقوقی رئیس جمهوری با اشاره به اینکه این نگاه بلندمدت است و در راستای پیشگیری از فساد، شفافیت یکی از راهکارهاست، گفت: مبنای شفافیت بر دسترسی اطلاعات و انتشار و اعلام عمومی اطلاعات است.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه اصل تعارض منافع برای این نیست که یک فرد بسیار موفق نتواند در بخش خصوصی و هم عمومی فعالیت داشته باشد، گفت: تعارض منافع این نیست که چرا کسی که شرکت دارد وزیر می‌شود، هدف از این رویداد پی ریزی یک کار مهم است ما نیاز به همراهی و همدلی داریم ما نباید تصمیمات بزرگ که همان جراحی‌های بزرگ در کشور هستند را تحت شعاع مسائل جناحی ببینیم.

 

بدون مجوز برخلاف منافع عمومی اقداماتی انجام می‌شود

«حسینعلی حاجی دلیگانی» شب گذشته (یکشنبه 19 آبان) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره لزوم شفاف سازی در کشور برای مبارزه با فساد گفت: مشکلات اساسی ما به جا‌هایی بر می‌گردد که بدون مجوز، برخلاف منافع عمومی اقداماتی انجام می‌شود.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در توضیح بیشتر در این رابطه به ذکر مثالی پرداخت و گفت: به طور مثال برخی از مقامات ارشد دولت دچار تعارض منافع هستند.

 

وی با بیان اینکه مسئولی داریم که دارای شرکت‌های زیادی است در عین حال در جایگاه وزیر هم است، گفت: درباره وزیر دیگری شنیده‌هایی حاکی از آن است که یا سهام دار یک شرکت یا عضو هیات مدیره یک شرکت است.

 

هدف سیاستهای استکباری رونق برادر کشی در میان مسلمانان است

«سید کمال سجادی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد آغاز هفته وحدت و مولفه های آن در میان کشورهای مسلمان گفت: کشورهای مسلمان باید بر روی مولفه های وحدت بیشتر از گذشته کار کنند و با توجه به توطئه های دشمنان در ایجاد تفرقه میان کشورهای مسلمان این هفته جدی تر  با مراسم های مذهبی و سخنرانی در میان مردم ببینند.

 

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: مسلمانان باید بر روی مشترکات خود تاکید کنند و گذشته از این مشترکات باید بر روی نقاط مشترکی که می توان بر آنها تکیه کرد نیز توجه جدی داشته باشند.

 

این فعال حزبی ادامه داد: در جهان اسلام موضوع خاندان پیامبر(ص) و اهل بیت رسول اکرم (ص) مورد احترام همگان است و تمام مسلمانان بر این موضوع تاکید دارند.

 

وی با بیان اینکه در بسیاری از کشورهای مسلمان مانند اندونزی، سادات اهل سنت نیز حضور فعالی دارند، گفت: سادات اهل سنت میلیون ها نفر هستند که می توانند عامل وحدت باشند و در مجموع اهل سنت به کتاب آسمانی و خاندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) عشق می ورزند، باید بر محبت اهل بیت تاکید کنیم این محبت می تواند موجب وحدت میان کشورهای مسلمان شود.

 

سجادی تصریح کرد: ضرورت های زیادی برای وحدت جهان اسلام وجود دارد که هم شیعیان و اهل سنت بر آن آگاه هستند اما لازم است این ضرورت ها مورد توجه قرار گرفته و برای مردم تبیین شود.

 

آغاز به کار ستاد انتخابات کشور

ستاد انتخابات کشور تا ساعاتی دیگر با حضور وزیر کشور، رئیس و اعضای ستاد انتخابات کشور، اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، اعضای هیات مرکزی بازرسی انتخابات و سایر مقامات وزارت کشور افتتاح ‌شد.

 

بنابراین گزارش، همه اعضای کمیته‌های ستاد انتخابات کشور و همچنین اعضای ستاد امنیت انتخابات کشور از امروز (یکشنبه 20 آبان) در محل ستاد استقرار پیدا می‌کنند و فعالیت‌های تخصصی خود را بر اساس برنامه زمانبندی انتخابات انجام می دهند.

https://cdn.isna.ir/d/2019/11/11/3/61483112.jpg

همایش سراسری روسا و دبیران ستاد انتخابات استان‌ها پس از مراسم افتتاحیه ستاد انتخابات کشور برگزار می شود. این همایش با هدف ارزیابی آمادگی استان‌ها برای انتخابات پیشرو و بررسی آخرین تغییرات حقوقی و قانونی مربوط به انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات مجلس خبرگان رهبری انجام می شود.

 

شروع به کار رسمی فرایند‌های اجرایی انتخابات از 10 آذر با ابلاغ دستور شروع انتخابات از سوی وزیر کشور به فرمانداران مراکز حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور آغاز می‌شود و پس از آن فرایند ثبت نام از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی در ستاد ثبت نام وزارت کشور، فرمانداری‌های مراکز حوزه‌های انتخابیه و همچنین سفارتخانه‌ها یا کنسولگری‌ها و یا نمایندگی‌های سیاسی خارج از کشور آغاز خواهد شد و تا ۷ روز ادامه می‌یابد.

 

برجام آخرین نفس های خودش را می کشد

«حشمت الله فلاحت پیشه» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به برداشتن گام چهارم و آینده برجام گفت: آمریکا به برجام ضربه زد ولی کشورهای اروپایی به راحتی از کنار برجام رد می شوند و الان برجام دیگر اقتدار نهایی خودش را از دست داده است.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دلایل مختلفی شکل گرفت که نشان داد امکان اینکه حقوق هسته ای جمهوری اسلامی ایران در قالب برجام به صورت پایدار حفظ شود، روز به روز ضعیف تر می شود و الان در جمهوری اسلامی از همین ظرفیت برجام استفاده کرده است و برنامه خودش را مستتر می کند.

 

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایران گام چهارم اش را در آب سنگین اراک برداشت، در واقع راه هایی که در گذشته رفتیم، مجددا با نظارت آژانس ادامه می دهد و کاری که ایران صورت می دهد، کار حق طلبانه ای است و کار تهدیدآمیزی نیست.

 

وی با بیان اینکه الگوی ما کره شمالی نیست و به همین دلیل در دنیای امروز همراهی کمتری با آمریکا صورت می گیرد، گفت: همه کشورها می دانند که این آمریکاست که منع اشاعه را زیر سوال برده است و این نتیجه ای است که شکل گرفته است./

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 852775

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha