قصه گویی یکی از راه های مؤثر در انتقال فرهنگ و تعلیم و تربیت است

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، قصه گویی را یکی از مهم ترین راه های مؤثر در انتقال فرهنگ و تعلیم تربیت به جامعه دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، امروز(30آبان ) در اختتامیه پانزدهمین جشنواره قصه گویی منطقه دو کشور که با حضور مسئولان استان در مجتمع فرهنگی هنری سنندج برگزار شد گفت: قصه و قصه گویی می تواند یکی از راه های مؤثر انتقال فرهنگ و تعلیم و تربیت در هر جامعه باشد.

 

سهیلا شیخی اظهار داشت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان درصدد است که روز به روز بر ارزش حیاتی قصه و قصه گویی در جامعه بیفزاید و این فرهنگ را ترویج کند.

 

وی بابیان اینکه اولین قصه گو خداست، افزود: خداوند بلند مرتبه برای هدایت و راهنمایی بندگانش، مسایل قرآنی را در قالب قصص قرآنی بیان فرموده است و این اهمیت قصه و قصه گویی را می رساند.


مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان افزود: از طریق قصه می توان ارزش ها را در کودکان نهادینه کرد و بسیاری از صفات پسندیده را در آنها به وجود آورد.


سهیلا شیخی افزود: با توجه به تاثیرات مثبتی که قصه بر کودکان و نوجوانان دارد ترویج این فرهنگ از اهداف اصلی کانون استان است.


این مقام مسئول در پایان از حضور 32 مربی قصه گوی کانون پرورش فکری استان های ایلام، کرمانشاه، مرکزی، همدان و لرستان به میزبانی کانون کردستان قدر دانی و تشکر کرد.


گفتنی است، در این جشنواره 32 قصه گو، قصه‌های خود را با موضوعات مختلف مانند دفاع مقدس، زندگانی 4 بانوی بزرگ اسلام (س) و آزاد به مدت سه روز برای کودکان و نوجوانان استان ارایه دادند، که برگزیده های این جشنواره قصه گویی منطقه دو کشور در استان کردستان به مرحله کشوری و بین المللی معرفی می شوند.


پایان پیام/

کد خبر 85244

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha