به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «حجت الاسلام سید عبدالنبی موسوی فرد» امروز(جمعه ۱۷ آبان) در خطبه های این هفته نماز جمعه اهواز، با تاکید بر اینکه مردم ایران از محصولات داخلی استفاده کنند اظهار کرد: اگر نسبت به محصولات داخلی بی تفاوت بوده و به آن پشت کنیم، تولید در همه عرصه ها رونق پیدا نمی کند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با جوانان اشاره کرد و افزود: ایشان فرمودند: یکی از راه های رونق تولید، جلوگیری از ورود کالاهایی است که در داخل کشور تولید می شوند.
وی با بیان اینکه حیات و ثروت های بادآورده برخی افراد از واردات است تصریح کرد: برخی از کنسولگری و سفارتخانه های ما در واردات تعدادی از محصولاتی که توانایی تولید داخلی آنها را داریم، نقش دلال را ایفا می کنند.
امام جمعه اهواز با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم توصیه های مقام معظم رهبری بر زمین بماند عنوان کرد: با رونق تولید، میزان اشتغالزایی جوانان را افزایش می دهد.
وی به راهکارهای مختلف جهت ترغیب تولیدکننده به تولید بیشتر اشاره کرد و اذعان داشت: وضع تعرفه مناسب و افزایش قیمت تمام شده محصولات وارداتی و همچنین کاهش میزان واردات، سبب دلگرمی تولیدکنندگان داخلی می شود.
حجت الاسلام موسوی فرد با اشاره به اینکه باید از واردات محصولاتی که تولید داخلی دارند، جلوگیری شود، بر ایجاد رقابت میان تولیدکنندگان داخلی و خارجی تاکید کرد.
وی ادامه داد: باید برای محصولات وارداتی تعرفه ای تنظیم شود که قیمت محصول تولیدی داخل آسیب نبیند، یعنی به گونه ای نباشد که برنج خارجی هفت هزار تومان و برنج داخل ۱۵ هزار تومان به فروش برسد، چون بدون شک مردم از محصول داخل استفاده نمی کنند.
وی با بیان اینکه واردات باید بر حسب ضرورت انجام شود ابراز کرد: در صورتی که شرایط تولیدکننده خارجی برای تولیدکننده داخلی فراهم شود، بدون تردید جوانان و تولیدکنندگان داخلی ما معجزه خواهند کرد.
نماینده ولی فقیه در خوزستان خاطر نشان کرد: یکی از راه های رونق تولید، تامین تسهیلات ارزان قیمت برای تولید داخلی کالاهای مصرفی است.
وی در ادامه سخنان خود به بحث سیل خوزستان اشاره کرد و یاد آور شد: مسئولان نسبت به موضوع لایروبی، کانال های سیل بر و همچنین سیل بندها توجه داشته باشند.
امام جمعه اهواز با اشاره به هفته وحدت، بر ایجاد زیرساخت های لازم و تلاش در جهت نزدیک کردن امت های اسلامی به یکدیگر در این هفته تاکید کرد.
وی با بیان اینکه مسئولان باید در زمینه کنترل گرانی افسار گسیخته برنامه ریزی کنند، از افزایش قیمت خودروها و برخی کالاهای ضروری انتقاد و ابراز تاسف کرد و افزود: با گرانی و افزایش قیمت ها، قشر ضعیف، آسیب پذیر و کم برخوردار جامعه متضرر می شوند.
وی بر ایجاد کمیته برنامه ریزی جهت ساماندهی کشت محصولات کشاورزی و باغداری تاکید کرد و گفت: با توجه به بارش های زمستان امسال، قبل از فاجعه ای که در بحث برداشت برنج ممکن است متوجه کشاورزان شود، باید به سرعت اقدامات لازم توسط متولیان انجام گیرد چرا که فردا دیر است.
حجت الاسلام موسوی فرد با اشاره به اینکه مشکلات مردم باید جهادی حل شود اظهار داشت: دولت باید بستر و زمینه های لازم برای صادرات برنج را فراهم کرده و به طور مستقیم و غیرمستقیم دست کشاورزان را بر دست تجار خارجی قرار دهد.
وی در پایان تصریح کرد: مردم، ادارات دولتی، نیروهای مسلح و شرکت های وابسته، برنج و سایر محصولات مصرفی خود را از تولیدکنندگان داخلی خریداری کنند.
نظر شما