معضل پسماند آستانه اشرفیه فاجعه‌ بارتر از سراوان است

قربانی با انتقاد از تخصیص یک میلیارد تومان به مسئله پسماند آستانه‌اشرفیه، گفت: اگر به معضل پسماند آستانه اشرفیه به ویژه روستای کشل توجه نشود می‌تواند به مراتب فاجعه‌بارتر از سراوان باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «محمدحسین قربانی» در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی گیلان در استانداری، گفت: پروژه‌های نیمه آب‌بندان‌ها و سدهای لاستیکی به 35 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارند که باید توجه ویژه به آن‌ها شود.

 

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس به افتتاح سد لاستیکی دهنه‌سر سفیدرود و ضرورت ساماندهی رودخانه و مقابله با سیلاب‌ها اشاره و اظهار کرد: با توجه به مشکلات و آسیب‌های استان‌های شمالی از سیل، پیشنهاد می‌شود ردیف بودجه مستقلی در این زمینه ایجاد شود.

 

وی در ادامه با بیان اینکه تصفیه خانه شهرستان آستانه‌اشرفیه مدت 13 سال است که نیمه تمام است، تاکید کرد: توزیع عادلانه ثروت در حوزه اقتصاد مقاومتی امری مهم است و باید مورد توجه قرار گیرد.

 

قربانی با انتقاد بودجه یک میلیارد تومانی برای پسماند آستانه اشرفیه، تصریح کرد: مشکل فاضلاب و پسماند روستای کشل، مهم‌ترین دغدغه مردم این شهرستان است که اگر به آن توجه نشود فاجعه‌ای به‌مراتب بدتر از سراوان ایجاد می‌شود.

 

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس به چهار مصوبه شهرستان آستانه اشرفیه در سفر اخیر رییس‌جمهور به گیلان اشاره کرد و گفت: آبرسانی به 33 هزار هکتار از مزارع دهستان چهارده یکی از مصوبات بود که انجام نشده است.

 

وی با تاکید بر پرداخت حق بیمه صیادان افزود: در سفر دولت مصوب شد تا ۱۰ درصد حق بیمه صیادان از محل هدفمندی یارانه‌ها پرداخت شود و در مهر، آبان و آذرماه ابلاغ شد ولی در دی‌ 97 تأمین اجتماعی یک طرفه این قرارداد را لغو و صیادان را با مشکل بزرگی مواجه کرد.

 

قربانی با انتقاد از سازمان گردشگری در خصوص مخالفت با طرح‌های سرمایه‌گذاران خاطرنشان کرد: در دولت دهم طرحی با عنوان مناطق نمونه گردشگری تصویب‌شده و استان گیلان جزء این مناطق است ولی سرمایه‌گذار وقتی برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری سعی دارد در استان طرح‌هایی را اجرایی کند ولی علیرغم موافقت نهادهای مختلف، با مخالفت سازمان گردشگری مواجه می‌شود.

کد خبر 851481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha