احیای روحیه تحقیقات قرآنی در دانشجویان اولویت پژوهشی بهداشت است

معاون فرهنگی وزیر بهداشت پژوهش و استخراج آموزه های وحی را محور فعالیت های قرآنی این وزراتخانه معرفی کرد و گفت: احیای روح تحقیقات قرآنی در میان دانشجویان علوم پزشکی اولویت کاری ما است.

محمدحسین آیتی، معاون دانشجویی فرهنگی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره اولویت های این معاونت در عرصه قرآن به خبرنگار شبستان گفت: فعالیت های قرآنی را نمی توان به موارد خاص محدود کرد بسیاری شاید بیندیشند که فعالیت های این ساحت مقدس در وزارت بهداشت به شیوه پیاده کردن آیات بهداشتی در عمل است.

وی با اشاره به راه اندازی مجموعه های قرآن پژوهی و طب به عنوان یکی از رسالت های اصلی وزارت بهداشت اظهار کرد: این مجموعه ها در زمینه استخراج مفاهیم پزشکی و سلامت در مصحف شریف به تحقیق و مطالعه می پردازند تا نتایج را در اختیار عموم قرار دهد.

آیتی فرهنگسازی قرآنی برای دانشجویان علوم پزشکی را از دیگر اولویت های کاری این معاونت برشمرد و تصریح کرد: سلامت و بهداشت جامعه در دست این دانشجویان است از این رو اگر با مفاهیم نورانی وحی آشنا شوند و روح قرآن را در عملکرد پزشکی خود جریان دهند می توان به برخورداری نظام پزشکی کشوری از روح معنوی در آینده امیدوار بود.

 

معاون دانشجویی فرهنگی وزیر بهداشت ادامه داد: همسو با این مهم آشنایی عمومی دانشجویان پزشکی با قرآن و معنویت نهفته در آن اصلی است مهم که با جدیت پیگیری می شود، از سوی دیگر پوشش جمعیت کثیر کارکنان از سوی وزرات بهداشت به عنوان دومین وزارتخانه کشور از نظر کادر و پرسنل می طلبد که برنامه های قرآنی متناسب با نوع فعالیت آنها تدیون و اجرایی شود.

وی درباره راهکارهای معاونت دانشجویی فرهنگی برای هرچه بیشتر مانوس کردن دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی با قرآن و آموزه های غنی آن بیان کرد: خوشبختانه ما در این دانشگاه ها از ظرفیت بالایی برخوردار هستیم که استعداد بالایی را در کنار علاقه مندی برای پرداخت به این ساحت مقدس دارند ما نیز می کوشیم بیشتر توان آنها را در عرصه های پزوهشی متمرکز کنیم.
آیتی حرف علمی را موردپذیرش در مجامع بین المللی خواند و عنوان کرد: البته حرف علمی ای که از متدولوژی برخوردار باشد که در این میان آموزه ها و علوم قرآن که به عنوان سخن الهی برترین جایگاه را در مقایسه با سایر سخنان دارد و به زمان و مکان وابسته نیست باید مبنا قرار گیرد از این رو ما باید با همکاری دانشجویان پزشکی به استخراج این علوم بپردازیم.

 

وی با اشاره به انتشار نشریه علمی پژوهی قرآن و طب با همکاری معاونت پژوهشی وزارت بهداشت ابراز کرد: امید است از طریق این نشریه و نشریات مشابه بتوان روح تحقیقات قرآنی را در علوم پزشکی احیا کرد.

آیتی با ابراز خرسندی از اعمال حمایت های مادی و معنوی از فعالیت های علمی، پژوهشی و قرآنی گفت: تخصیص نیم درصد از بودجه دستگاه های دولتی به فعالیت های قرآنی بنابر قانون بودجه سال 90 امکان رشد و ارتقای این حمایت ها را نیز فراهم کرده است که وزارت بهداشت با تکفل مسئولیت پژوهشی در شورای توسعه فرهنگ قرآنی می تواند گام های موثری را بردارد.

وی با بیان این مطلب که وزارت بهداشت در عرصه فعالیت های قرآنی همواره پیشگام بوده است، خاطرنشان کرد: همین امر باعث شده که علی رغم تخصیص بودجه نیم درصدی تا کنون، ما فعالیت های طراحی شده با محور قرآن را در سطح دانشگاه ها و مراکز بهداشتی درمانی اجرا کنیم.

پایان پیام/
 

کد خبر 85119

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha