به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین «سیدمحمدعلی آل هاشم» امروز در مراسم افتتاح نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی «رینوتکس ۲۰۱۹» اظهار داشت: فناوری های نوین با از بین بردن مرزهای تجارت در محیط زندگی انسان امروزی، فضای جدیدی را که در بردارنده تحقیقات و فرصت های جدید است به وجود آورده اند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی افزود: تجربه ۴۰ ساله انقلاب گواهی می دهد هر کجا به مردم و جوانان اعتماد و مسوولیت مقابله با دشمن به آنها سپرده شد، توانستیم به نتایج حداکثری برسیم.
وی افزود: با جوانان دانشمند و نخبه ایرانی و فعالان اقتصاد دانش بنیان و فناوری می توانیم در مقابل تحریم آمریکا بایستیم و تحریم ها را به فرصتی بزرگ برای جهش علمی و توسعه فناوری ها تبدیل کنیم.
آل هاشم تاکید کرد: با توسعه فناوری های نوین، تحریم ها برای کشور فرصت تاریخی و راهبردی می تواند ایجاد کند تا اقتصاد بیمار کشور را درمان کرده و یک جهش اقتصادی در سطح راهبردی در کشور رقم زند.
وی خاطرنشان کرد: در سال های اخیر از سوی دولت اقدامات خوبی در توجه به فناوری های نوین و تجاری سازی این فناوری ها و محصولات دانش بنیان صورت گرفته و امیدواریم بر دامنه این اقدامات افزوده شود.
امام جمعه تبریز افزود: استفاده درست و هدفمند از خلاقیت و ایده های نسل جوان، جدی گرفتن رونق کارآفرینی و میدان دادن به شرکت های دانش بنیان و بهره مندی تمام از پژوهش های فناورانه نقش مهمی در اعتلای کشور دارد و می تواند دست دشمن را کوتاه و چالش های ایران را کاهش دهد.
حجت الاسلام آل هاشم گفت: در وضعیت زندگی امروز، سبک زندگی بیش از پیش دچار تغییر و تحول شده و الگوی جدیدی از سبک زندگی پدیدار شده که در آن مفاهیم، روندها و فرایندها تغییرات اساسی پیدا کرده است.
وی اضافه کرد: تغییرات جدید در زندگی امروز موجب شده کارایی و اثربخشی روش های سنتی زندگی با چالش های جدی مواجه شود و تلاش بر اتخاذ روش های نوین مبتنی بر فناوری های نوین ا امروز اجتناب نا پذیر است.
امام جمعه تبریز افزود: قطعا بدون شناخت صحیح تحولات فناوری های نوین نمی توان درک و تحلیل صحیح و درستی از آنچه که در محیط پیرامون می گذرد به دست آورد، از این رو دین مبین اسلام ارزش و قدر زیادی برای علم و فناوری قایل شده است.
وی خاطرنشان کرد: آیات و روایات متعدی درباره علم و فناوری و اهیمت آن داریم، اسلام به جهت توحیدی علم توجه خاصی دارد و هر دانستنی را علم نمی داند و جهت گیری علم از منظر الهی، مهم و تعیین کننذه است.
آل هاشم تاکید کرد: علم و فناوری پایه و اساس بسیاری از قدرت هاست و از طریق علم میتوان انباشت ثروت را مدیریت کرد. در سال های اخیر رویکرد نسبت به فناوری و شرکت های دانش بنیان به عنوان یکی از عوامل تکمیل کننده محصولات فناورانه بسیار مثبت بوده و استقبال زیادی از این شرکت ها به عمل آمده است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری هم افزایی علم و ثروت را اولین شاخص شرکت های دانش بنیان معرفی کرده اند ، گفت: هم افزایی علم، ثروت و دارایی تعریف ابتدایی این شرکت هاست، بنا براین سرمایه گذاران همت کنند تا این شرکت ها افزایش پیدا کنند.
آل هاشم افزود: دشمنان جمهوری اسلامی ایران تلاش کردند با تحریم های اقتصادی، علمی و فناوری مانع پیشرفت نظام اسلامی شوند، بطوری که همواره با بهانه های واهی روی شریان های اقتصادی کشور پا گذاشتند و مانع سامان یافتن اقتصاد کشور شدند.
وی ادامه داد: اگر می توانستیم وابستگی اقتصادی خود را به حداقل برسانیم، اساسا مساله تحریم موضوعیت نداشت و ابزار دست دشمنان قرار نمی گرفت، همین امر باید ما را وادار کند تا به سمت دانش بنیان کردن اقتصادمان حرکت کنیم.
نظر شما