به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «سید مرتضی حسینی امینی» امروز (سه شنبه 14 آبان) در شورای فرهنگ عمومی انقلاب استان گلستان به تهیه سند چشم انداز قرآنی استان گلستان در افق 1404 اشاره کرد و اظهار داشت: در بحث آسیب شناسی فعالیت های قرآنی این سند تنظیم شده است تا از مشکلات و آسیبهای اجتماعی دور شویم و در این سند به عدم توجه به تدبر قرآن نگاه ویژه داشتیم.
مجری طرح سند چشم انداز قرآنی استان گلستان ادامه داد: کارگروهی برای اجرای این سند تشکیل شد و در این کارگروه به بخش آموزش پرداخته شده است و در بحث آموزش به مسائل تدبر و مفاهیم قرآن در جامعه توجه شده است.
حسینی امینی متذکر شد: هشت مصوبه که در این سند دیده شده در حوزه مفاهیم، تدبر و سبک زندگی قرآنی و تقویت این مسائل در جامعه است.
مدیر موسسه یاسین گرگان بیان کرد: بر اساس این سند برای مهدکودک ها برنامه ریزی شده است تا مربیان سبک زندگی قرآنی را فرا بگیرند، در آموزش و پرورش برای فرهنگیان دوره ضمن خدمت مفاهیم، تدبر قرآنی تدارک دیده شده و در بخش کارکنان دولت نیز اینگونه مسائل دنبال می شود.
حسینی امینی بیان کرد: در راستای تحقق جامعه قرآنی نیاز به یک چشم انداز وجود دارد و در حوزه ترویج فرهنگ قرآنی نیاز بود این چشم انداز در جامعه قرآنی تدوین شود و جزو نخستین استان هایی بودیم که در کشور این کار را با همت اساتید مجرب انجام دادیم.
وی گفت: برای رسیدن به یک چشم انداز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این مهم به دیگر استان ها تکلیف شد و بخشی از مسائل راهبردی در این سند ارائه شده و برنامه ریزی برای این اجرای فعالیت های استراتژیک توسط کارگروه های ذیربط در شورای فرهنگ عمومی انجام شده است.
مجری طرح سند چشم انداز قرآنی استان گلستان با بیان اینکه امیدواریم این طرح به برنامه های اجرایی منتج می شود، ابراز داشت: در بخش آموزش، ترویج و تبلیغ این سند تهیه شده است.
حسینی امینی افزود: این سند بیش از 20 صفحه را شامل می شود و از کارشناس ارشد و دکترا برای تهیه این سند تا افق 1404 به کارگیری شده است.
حسینی امینی با بیان اینکه آسیب ها و چالش ها و فرصت ها نیز در استان گلستان در این سند دیده شده است، افزود: در بخش آموزش، در توسعه برنامه آموزشی این برنامه ریزی در سطح راهبرد بر اساس سن و صنوف در نظر گرفته شده است.
مجری طرح سند چشم انداز قرآنی استان گلستان متذکر شد: فعالیت های قرآنی در چند دهه عمر انقلاب اسلامی انجام شده ولی در برخی مواقع این اقدامات جزیره ای بوده و این سند به عنوان نخ تسبیج باشد تا بتوانیم این فعالیت ها را منظم و هدفمند کنیم.
نظر شما