به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «عادله کشیمری» امروز(سه شنبه 14 آبان) در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان گلستان اظهار کرد: هدف همه جوامع اسلامی توسعه است و فرهنگ در کنار رشد اقتصادی و سیاسی جهت گیری رشد را نشان می دهد و می تواند پیش قراول و تعیین کننده باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان ادامه داد: نوع مدل و بسترسازی در گرو فرهنگ جامعه است و جایگاه و نقش و نفوذ فرهنگ است که می تواند موثر باشد و لذا بیان می کنند انسان در فرهنگ نفس می کشد.
کشمیری با بیان اینکه فرهنگ حکم یک هوا را برای جوامع بشری دارد که آلودگی آن منجر به زیان به جامعه می شود، افزود: امام(رحمه الله علیه) فرمودند اگر فرهنگ درست شود یک جامعه اصلاح می شود معمار کبیر انقلاب دیدگاه عمیق و دقیقی داشتند و باید گفت که خوشبختی و بدبختی جامعه وابسته به فرهنگ است.
وی با بیان اینکه مسائل فرهنگی از اقتصاد نیز مهمتر باشد و کارزار فرهنگی از اقتصاد مهمتر و خطرناکتر است، تاکید کرد: مسئولان مسائل فرهنگی را جدی تر ببینند و اگر مشکلات فرهنگی حل شود بسیاری از مسائل اخلاقی و آسیب های اجتماعی را شاهد نخواهیم بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان یادآور شد: مقام معظم رهبری فرمودند که در حوزه فرهنگی دغدغه دارم و آنقدر دغدغه من زیاد است نیمه شب از خواب بیدار می شوم و در خصوص مسائل فرهنگی از خدا تقرب می جویم.
کشمیری بیان کرد: امیدواریم جلسات شورای فرهنگ عمومی استان که بزرگترین مجلس تصمیم گیر استان است بتواند قدم های خوبی در حوزه تقویت فرهنگ استان بردارد.
وی بیان کرد: در جلسه امروز سند چشم انداز قرآنی استان که تا سال 1404 تدوین شده ارائه شد و همچنین تصویب طرح همیاران فرهنگی و اعطاء حکم مسئولان شورای هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد در نظر گرفته شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در رابطه با سند چشم انداز قرآنی استان تا سال 1404 ابراز داشت: در سطح کشور دو استان گلستان و بوشهر این سند را تدوین کردند و در سال 94 این سند مطرح و در سال 95 به تصویب شورای فرهنگ عمومی استان رسیده است.
کشمیری بیان کرد: برای تدوین این سند 20 میلیون تومان اعتبار اختصاص داده شد و با سه کارگروه کار خود را آغاز کرد و بیش از 70 ساعت با حضور صاحب نظران قرآنی کار خود را به پایان رسانده است.
وی یادآور شد: این سند در حال جمع بندی نهایی بوده و سند چشم انداز مورد ارزیابی کارگروه ها قرار گرفته و تا سال 1404 تهیه و تنظیم شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان خاطرنشان کرد: این سند در مرحله اجرایی است و در گام نخست یعنی آموزش را دنبال می کنیم و برای اجرایی شدن این دو بخش 7 جلسه برگزار شده و خروجی آن 8 مصوبه بود.
کشمیری بیان کرد: مهمترین مصوبه ای که داشتیم شامل یکپارچه سازی منابع آموزش قرآن کریم، برگزاری یک دوره آموزشی تربیت مدرس و آشنایی و انس کودکان با قرآن کریم، برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت و سبک زندگی قرآنی برای فرهنگیان، برگزاری دوره تربیت مربی قرآن، مصوبه دوره آموزشی معلمان ضمن خدمت، تشکیل انجمن نخبگان استان با ظرفیت قانونی بنیاد نخبگان و تهیه و پخش سلسله برنامه های قرآن کریم است.
نظر شما