«ملیکه شعبانی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: قدمت کتاب خانه مسجد جامع شهرستان جیرفت، به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی برمی گردد که پس از تاسیس کانون فرهنگی هنری مسجد جامع به این کانون واگذار شد.
مسئول کتاب خانه کانون فرهنگی هنری جامع مسجد جامع جیرفت، افزود: از آذر سال ۱۳۸۳ که به عنوان مسئول و کتابدار کتاب خانه کانون فرهنگی هنری جامع فعالیتم را در این جا آغاز کردم، تجهیزات این کتاب خانه اندک بود، پس از آن با حمایت ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان، تجهیزاتی همچون قفسه، میز و صندلی مطالعه و کتاب به این کتاب خانه اهدا شد.
وی، بیان داشت: کتاب خانه کانون فرهنگی هنری جامع مسجد جامع جیرفت، جزو کتاب خانه های بسته و مخزن دار است که سالن مطالعه آن مجهز به ۸ میز مطالعه و ۳۲ صندلی است.
شعبانی، اضافه کرد: کتاب های این کتاب خانه، بر اساس رده بندی دهدهی دیویی، فهرست نویسی و کدگذاری شده و باز نظم در قفسه ها چیده شده اند.
مسئول کتاب خانه جامع مسجد جامع جیرفت، اظهار داشت: اکنون کتاب خانه کانون فرهنگی هنری جامع دارای بیش از ۳ هزار جلد کتاب با عناوین دین و مذهب، فلسفه و روانشناسی، علوم خالص، علوم عملی، علوم اجتماعی، تاریخ و جغرافیا، کودکان و کتب درسی است.
وی، عنوان داشت: بخشی از کتب موجود در این کتاب خانه، اهدایی خانواده مرحوم قباد ابوسعیدی است که به این کتاب خانه تحویل داده شده است.
شعبانی، ابراز داشت: کتاب خانه جامع مسجد جامع جیرفت، در شیفت های صبح و عصر به دوستداران کتاب و کتاب خوانی خدمت رسانی می کند.
مسئول کتاب خانه کانون فرهنگی هنری جامع مسجد جامع جیرفت، بیان داشت: به منظور ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی، تاکنون طرح هایی همچون برگزاری مسابقه های کتاب خوانی و قصه نویسی اجرا شده است.
وی، اظهار داشت: از مزیت های كتاب خانه در كانون های مساجد، فراهم کردن محیطی آرام برای مطالعه در جوار مساجد، ارتقاء میزان آگاهی اقشار مختلف جامعه و رونق بخشیدن به فعاليت های مسجدی است.
شعبانی، اضافه کرد: به منظور ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی، تاکنون طرح هایی همچون برگزاری مسابقه های کتاب خوانی و قصه نویسی اجرا شده است.
مسئول کتاب خانه کانون فرهنگی هنری جامع مسجد جامع جیرفت، عنوان داشت: از مشکلات این کتاب خانه، کمبود قفسه کتاب است زیرا بخشی از کتب به علت نبود قفسه در گوشه ای از کتاب خانه روی هم چیده شده اند و دیگر مشکلات این کتاب خانه، عدم رایانه برای ثبت کتب و نیز نبود وسایل سرمایشی و گرمایشی است.
نظر شما