۸۰ درصد اعتبارات تخصیصی در حوزه خسارات کشاورزی مناطق سیل‌زده پرداخت شده است

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس، با بیان اینکه ۸۰ درصد اعتبارات تخصیصی در حوزه خسارات کشاورزی مناطق سیل‌زده پرداخت شده است، گفت: عملیات زیربنایی و بازسازی زیرساخت‌ها در مناطق سیل زده به دلیل محدودیت های اعتباری قابل قبول نبوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خانه ملت، «علی ابراهیمی» در تشریح نشست امروز( دوشنبه 13 آبان ماه) کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، گفت: دستور کار امروز بررسی عملکرد دولت در بازسازی مناطق سیل‌زده در زمینه امور مربوط به بخش کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی، محیط‌ ‌زیست و مناطق روستایی بود که با حضور وزیر نیرو، معاونین وزارت جهاد کشاورزی و روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌های خوزستان و لرستان، مسؤولین سازمان برنامه و بودجه، سازمان حفاظت محیط‌ زیست، سازمان مدیریت بحران کشور، بانک مرکزی و مدیرعامل بانک‌ کشاورزی برگزار شد.

 

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارشات مطرح شده در جلسه کمیسیون کشاورزی، اظهار کرد: حدود 80 درصد اعتبارات تخصیصی در حوزه خسارات کشاورزی پرداخت شده است، اما به دلیل محددیت‌های اعتباری در خصوص عملیات زیربنایی اقدامات قابل قبولی را شاهد نبودیم و پیشگیری‌ها برای مخاطرات مشابه به صورت مطمئن صورت نگرفته است، بنابر این مقرر شد در حوزه بازسازی زیرساخت‌ها و عملیات زیربنایی تلاش بیشتری انجام شود.

 

ذرت‌های آلوده به سم آفلاتوکسین معدوم می‌شوند

همچنین ابراهیمی در رابطه با آخرین وضعیت ذرت‌های آلوده وارد شده به کشور که در دستور کار جلسه فوق العاده کمیسیون کشاورزی مجلس بود ،گفت: ذرت یکی از محصولات کشاورزی است که در معرض آلوده شدن به سم آفلاتوکسین قرار دارد و مصرف آن برای دام به عنوان مصرف کننده اولیه و انسان هم به عنوان مصرف کننده ثانویه بسیار مضر است.

 

وی با بیان اینکه میزان وجود آفلاتوکسین در ذرت‌ حد مجازی دارد که توسط سازمان ملی استاندارد و گمرک بررسی و نظارت می‌شود، اظهار کرد: دستگاه‌های نظارتی باید دقت کنند که این ذرت‌ها برای مصرف دام و طیور بوده و نباید مصرف انسانی داشته باشد.

 

ذرت‌های ترخیص شده از استاندارهای کافی برخوردار بوده است

نماینده مردم شازند در مجلس، افزود: اطلاع دقیقی از ورود ذرت‌های آلوده به سبد غذایی مردم وجود ندارد، اما با توجه به گزارش‌های دستگاه‌های مسئول ذرت‌های آلوده ضبط شده و معدوم می‌شود. از طرفی ذرت‌هایی که ترخیص شده از استاندارهای کافی برخوردار بوده است.

 

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس، خاطرنشان کرد: در خصوص استفاده ذرت‌های آلوده در مواد غذایی نمی‌توانیم اظهار نظر دقیقی داشته باشیم، اما دستگاه‌های نظارتی به خصوص وزارت بهداشت  و درمان با همکاری سازمان دامپزشکی باید این موضوع را به صورت جدی بررسی کنند که اگر اهمالی صورت گرفته با متخلفین آن به صورت جدی برخورد کنند./

 

کد خبر 850420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha