به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علی مردانی»، در کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی، اظهار داشت: در هفت ماه قبل از طرح کدینگ. فروش سوخت مرزی 2 هزار و 386 مورد تردد خودرو با 89 هزار و 566 لیتر فروش داشته ایم و در هفت ماه بعد از طرح کدینگ نیز 2 هزار و 375 تردد خودرو و فروش سوخت 16 هزار و 115 لیتر بوده است.
مدیر عامل شرکت پخش فرآورده های نفتی خراسان جنوبی با بیان اینکه اختلاف تردد خودرو خیلی نیست، گفت: اما اختلاف سوخت 73 هزار و 449 لیتر است که اختلاف سوخت 82 درصد و نسبت به دوره مشابه قبل کاهش داشته ایم.
وی افزود: فروش سه ماه قبل از طرح کدینگ سه میلیون و 953 هزار و 243 لیتر بوده است در حالی که در مدت مشابه بعد از آن دو میلیون و 263 هزار و 857 لیتر بوده که 43 درصد کاهش فروش داشته ایم.
مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی خراسان جنوبی گفت: شهرستان نهبندان در هفت ماه امسال رتبه نخست مصرف بنزین در کشور بوده است که این مصرف واقعی نیست و بعضا 64 تا 69 درصد اضافه برداشت داشته ایم که در مقابله با معیار نرم کشوری که 8.7 درصد است اختلاف فاحشی است.
مردانی گفت: 20 درصد خوردوهایی که از گردنه خارج بوده اند در استان سوخت دریافت می کرده اند و طرح کدینگ در شهرستان نهبندان باید به سرعت اجرا و عملیاتی شود.
وی گفت: دلیل اصلی مصرف بالای سوخت در نهبندان به دلیل تفاوت قیمت فراورده های نفتی در داخل نسبت به خارج از کشور، افزایش محدودیت های توزیع در استان سیستان و بلوچستان با اجرای طرح کدینگ از ابتدای مردادماه و مهاجرت کارت های سرگردان از استان سیستان و بلوچستان به شهرستان نهبندان، افزایش نظارت و برخورد با کارت های مهاجر و دستور ویژه قضایی توسط دادستان استان سیستان و بلوچستان مبنی بر توقیف کارت های دارای سوختیگیری نامتعارف در جایگاه ها منطقه نفتی زاهدان و چابهار است.
مردانی از کشف 22 فقره کارت هوشمند سوخت توسط نیروی انتظامی از یک خودروی عبوری در نهبندان و انسداد کارت هوشمند با TAG تخلف خبر داد.
نظر شما