معنای کار در متون دینی باید در عمل و اجرا نیز تبیین شود

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، از ضعف نگرش دینی در جامعه نسبت به مقوله کار ابراز تاسف کرد و گفت:‌ معنای کار در متون دینی باید در عمل و اجرا نیز جا بیفتد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در نشست جمعی از فعالان کار آذربایجان شرقی، خواستار تغییر نگرش به کار بر اساس مبانی دینی شد و گفت: در قوانین و نگرش سازمان‌های حمایت کننده ارتباط کارگر و کارفرما بر مبنای تأمین منافع دو طرفه است.


رضا رحمانی ادامه داد: ‌در نگاه شرع مقدس اسلام نگاهی فراتر وجود دارد و دین اسلام گامی به جلو انداخته و در این زمینه به ارزش ذاتی انسان می‌نگرد، بنابراین‌ معنای کار در متون دینی باید در عمل و اجرا نیز جا بیفتد ولی متاسفانه نگرش دینی به کار در جامعه ضعیف است.

 

رحمانی افزود: اگر نگرش دینی وجود داشته باشد، یک صاحب کارخانه و یا کارفرما به خود اجازه نمی‌دهد قرارداد 500 هزار تومانی امضا کند ولی 330 هزار تومان به کارگر پرداخت کند.


وی، هزینه‌های پرسنل را نسبت به کل هزینه‌های یک واحد تولیدی زیر 10 درصد بیان کرد و گفت: متاسفانه مدیران کارخانجات هر جا کم بیاورند، دست به اخراج و یا تعدیل کارگر و کارمند می‌زنند.

 

رحمانی در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به تلاش‌های چندین ساله خود در ایجاد اشتغال برای جوانان و همچنین جلوگیری از تعدیل نیروی انسانی در ادارت و کارخانجات گفت: ایجاد یک شغل باید به عنوان یک پروژه برای مسئولان اهمیت پیدا کند تا آنان در این راه تمام تلاش خود را به کار گیرند.


نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: شغل برای جوانان تنها پول و درآمد نیست بلکه شغل، شخصیت جوان را تکمیل می‌کند و از این رو تمام تلاش من در طول هشت سال نمایندگی مجلس شورای اسلامی هموار کردن بستر برای اشتغال واقعی جوانان بوده است.


پایان پیام/
 

کد خبر 85015

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha