رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به ساحتهای مختلف تبلیغ که برای طلاب وجود دارد، بیان داشت: طلاب و روحانیون باید سررشتهدار فعالیتهای فرهنگی تبلیغی در کشور باشند.
وی با بیان این که سازمان تبلیغات اسلامی برای فعالیت در عرصههای نوین تبلیغی عزم جدی دارد، گفت: برای این که بتوانیم با ابزارهای مختلف رسانهای، فرهنگی و هنری وارد عرصههای جدید صنایع فرهنگی و امور تبلیغی بشویم، برنامههای جدی داریم و در این راستا مرکز رصد فرهنگی ایجاد شده است. در لشکرکشی بزرگ فرهنگی که میخواهد مسیر پیچیده تمدن سازی را دنبال کند، نباید منفعل باشیم
حجتالاسلام والمسلمین قمی در بخش دیگری از سخنان خود آمادگی سازمان تبلیغات اسلامی را برای توسعه همکاری با مرکز مدیریت حوزههای علمیه اعلام کرد و گفت: در گام دوم انقلاب اسلامی، اتفاقهای بزرگی باید در حوزههای علمیه رقم بخورد و دستگاههای حاکمیتی باید در این مساله کمک کنند. سازمان تبلیغات اسلامی با اراده قدرتمند، فراتر از قالبهای تفاهم نامه و برنامههای ۵ ساله میتواند در این اتفاق مهم حیات بشری نقشآفرینی کند.چشمهای امید زیادی به اتفاق تحولی در حوزههای علمیه دوخته شده و ما توقع داریم در این اتفاق تحولی سهیم باشیم.
وی با اشاره به امضای تفاهم نامه میان سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز مدیریت حوزههای علمیه، اظهار داشت: درست است که برنامه ۵ ساله میان این دو نهاد به تفاهم میرسد ولی امیدواریم پایان سال ۹۹ اولین ثمره این برنامهها ملموس و قابل ارزیابی باشد.
حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی، همچنین، یکشنبه در جلسه مشترک مدیران مرکز خدمات حوزههای علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی ابراز امیدواری کرد که همکاری و تعامل این دو نهاد حوزوی رو به گسترش و مثال زدنی باشد.
وی افزود: ما اراده جدی برای تقویت تعامل با مرکز خدمات حوزههای علمیه داریم و معتقدیم که این همکاری نباید در حد تفاهمنامه و قرارداد بسنده شود. زمینههای همکاری، گسترده است و امیدواریم قدمهای مشترک در مسیر رسالت انقلاب اسلامی و کلمه حق برداریم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در مورد ارائه خدمات به همسران طلاب، اظهار کرد: توقع این است که همسران طلاب بعد از شرکت در دورههای آموزشی و مهارتهای زندگی مشترک، این آموزهها را در محل زندگی خودشان به سایر خانوادهها ارائه کنند، چراکه ما معتقدیم خانواده روحانیون باید سررشتهدار تبلیغ باشد.
حجتالاسلام والمسلمین «سیدحسن ربانی» رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه نیز در این جلسه بر لزوم استفاده از ظرفیتهای دو این دو نهاد حوزوی تاکید کرد و افزود: مرکز خدمات حوزههای علمیه آمادگی دارد با سازمان تبلیغات اسلامی همکاری گستردهای داشته باشد.ما برنامههایی در عرصههای حمایت از مبلغان برتر و روحانیون مستقر، استفاده از ظرفیتهای نهادها و... داریم که سازمان تبلیغات اسلامی میتواند در اجرای این برنامهها تعامل خوبی داشته باشد.
وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز خدمات حوزههای علمیه، بخشی از مشکلات طلاب و خانوادههای آنها برطرف شود.
در پایان این جلسه تفاهم نامه همکاری میان سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز خدمات حوزههای علمیه به امضای روسای این دو نهاد رسید.
نظر شما