فاز نخست کارخانه کود آلی رشت راه‌اندازی شد

حاج محمدی با اشاره به اینکه تیم ۴۰ نفری شهرداری رشت به صورت شبانه روزی در سراوان رشت مشغول خدمت‌رسانی هستند، گفت: راه‌اندازی همه فازهای کارخانه کود آلی لاکان رشت از ورود زباله به سروان جلوگیری می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «ناصر حاج محمدی» عصر امروز (یک‌شنبه، ۱۲ آبان) در جلسه بررسی مشکل پسماند زباله در سراوان که در فرمانداری رشت برگزار شد، گفت: در حال حاضر 40 نفر از نیروهای شهرداری به صورت شبانه روزی در سایت سراوان مشغول فعالیت و خدمت‌رسانی هستند.

 

شهردار رشت برنامه‌های شهرداری درباره مشکلات ناشی از انباشت زباله در سراوان را در دو بخش برنامه‌های آنی و آتی عنوان کرد و افزود:‌ عملیات تحویل، آماده‌سازی زمین و بتن‌ریزی محل تصفیه‌خانه شیرابه انجام شده است و به زودی سوله ساخته شده حمل و در محل نصب می‌شود.

 

وی به تجهیزات مورد نیاز تصفیه‌خانه شیرابه اشاره و تاکید کرد: ساخت مخازن تصفیه‌خانه شیرابه در حال انجام است و همچنین در جلساتی با حضور دکتر نوبخت معاون رییس جمهوری برنامه‌ریزی‌هایی برای عدم ورود زباله به سراوان در حال انجام است.

 

حاج محمدی با تاکید بر اینکه ساخت زباله‌سوز که از درخواست‌های اصلی مردم سراوان است، دو سال طول می‌کشد، اذعان کرد: ‌یکی از اقدامات آنی شهرداری رشت برای عدم ورود زباله به سراوان، راه‌اندازی خط یک و ۲ کارخانه کود آلی رشت است. 

 

شهردار رشت اظهار کرد: خط یک کارخانه کود آلی لاکان رشت که طی سال‌های گذشته با فرسودگی و خرابی دستگاه‌ها روبرو بود با اعتبار شهرداری رشت طی ۱۰ رزو بهسازی و راه‌اندازی شد و روزانه ظرفیت دریافت ۲۵۰ تن زباله را دارد.

 

وی با اشاره به اینکه اگر اعتبارات خط سه و چهار کارخانه کود آلی رشت تأمین شود، می‌توانیم تمام زباله رشت را به آنجا منتقل کنیم، تصریح کرد: راه‌اندازی همه فازهای کارخانه کود آلی لاکان رشت که ظرفیت ورودی یک هزار تن زباله را دارد از ورود پسماند به سراوان جلوگیری می‌کند.

 

حاج محمدی تاکید کرد: بحث فرهنگ‌سازی و تفکیک زباله از مبدا نیز باید توسط صداوسیما و رسانه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

 

شهردار رشت به برنامه‌های آتی شهرداری رشت در مورد پسماند سراوان اشاره و خاطرنشان کرد: ساختمان زباله‌سوز بیش از 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و 350 میلیارد تومان نیز هزینه تجهیزات دستگاه زباله سوز است و عملیات اجرایی آن نیز دو سال زمان می‌برد.

 

وی با اشاره به اعتراض مردم سراوان نسبت به اتمام مهلت دو ساله و عدم ساخت زباله‌سوز، اذعان کرد: مردم منطقه اگر مهلت بدهند یا ندهند، باید عملیات بی‌خطر سازی انجام گیرد تا از وضعیت آلودگی منطقه، کاسته شود.

 

 

کد خبر 849865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha