اقدامات فنی و حرفه ای خوزستان در حوزه آموزش های الکترونیکی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان از اقدامات این اداره کل در حوزه آموزش های الکترونیکی خبر داد و گفت: در این راستا چندیین طرح در حال اجرا است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «عبدالنبی سواعدی» با حضور در غرفه کمیته اطلاع رسانی نمایشگاه الکامپ در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در حوزه دولت الکترونیک و خدمات آن در دو بخش فعالیت داریم اظهار کرد: اولین بخش طراحی و اجرای خدمات به صورت الکترونیک یا با بستر اینترنت برای عموم و همچنین مکانیزاسیون فرایندهای درون سازمانی است که در برنامه نظام تحول اداری استقرار دولت الکترونیک یک الزام محسوب می شود و سالانه دستگاه ها ارزیابی می شوند.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با اشاره به اینکه یکی از بسترهای تکریم ارباب رجوع و حقوق شهروندی نیز ارائه خدمات الکترونیکی است که شهروندان کمترین مراجعه حضوری را به سازمان ها داشته باشند افزود: در این باره کلیه خدمات را به غیر از خدمات نیازمند به حضور مثل شرکت در دوره های آموزشی، اجرای آزمون های کتبی و عملی مابقی خدمات را به صورت الکترونیکی ارائه می شود.

 

وی تصریح کرد: از اطلاع رسانی دوره های آموزشی تا شرکت در دوره ها، ثبت نام، اطلاع از زمان برگزاری آزمون به صورت الکترونیک انجام می شود و در صدد هستیم تا بخش عمده ای از آزمون ها را نیز برای سلامت برگزاری آن، کاهش و صرفه جویی در مصرف کاغذ، الکترونیکی برگزار کنیم؛ نتایج ارزشیابی، دیدن گواهینامه و استعلام اصالت گواهینامه های صادره برای بررسی نیز به صورت الکترونیکی انجام می شود.

 

سواعدی با بیان اینکه در حوزه توسعه دولت الکترونیک جهش خوبی برای کسب امتیاز در ارزیابی عملکرد سال گذشته داشتیم اضافه کرد: در جشنواره شهید رجایی رتبه برتر بین دستگاه های اجرایی حوزه آموزشی ـ فرهنگی را برای خدمات الکترونیک ارائه شده کسب کردیم.

 

وی با تاکید بر رسالت آموزشی برای بسترسازی دولت الکترونیک عنوان کرد: در این حوزه نیازمند تأمین منابع انسانی برای بازار کار و استفاده از ظرفیت های شغلی این حوزه هستیم تا بتوانیم دوره های آموزشی مختلفی را در این راستا اجرا کنیم.

 

وی ابراز کرد: دو رویکرد جدید و متفاوت با سایر آموزش های مهارتی نسبت به طراحی آموزش های مبتنی بر ایده و ایده تا عمل در حوزه فضای مجازی و استفاده از ظرفیت های آن داریم، همچنین بخشی از آموزش ها را به صورت استارتاپی اجرا می کنیم.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌‌ای خوزستان با بیان اینکه سه سال است گیم آپ را به صورت یک رویکرد متفاوت در حوزه بازی سازی رایانه ای به شکل ملی در خوزستان برگزار می کنیم اذعان داشت: طرح بعدی نیز یاد دهی و یادگیری الکترونیکی آموزش های مبتنی بر میکروکانتنت ها یا ریزمحتواها است.

 

وی بیان کرد: با توجه به بالا بودن گستره دانش و مهارت و اینکه اغلب استفاده کنندگان انتظار دارند به صورت کوتاه و در اسرع وقت به محتویات دسترسی پیدا کنند الگوی آموزشی این حوزه را طراحی کرده و به کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استانداری تحویل دادیم که امیدوارم بتوانیم به عنوان پژوهش و رویکرد جدید در حوزه یاددهی و یادگیری الکترونیک برای آن اعتبار بگیریم و اجرایی کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه در حوزه آموزش های مرتبط با حوزه الکترونیکی و سخت افزار_ نرم افزار دستگاه های مختلف نیز فعالیت داریم خاطر نشان کرد: همچنین ثبت شرکت های مختلف برای تولید محتوا و آموزش های الکترونیک نیز در حال انجام است.

 

سواعدی یاد آور شد: در کشور با دو چالش عمده روبرو بودیم یکی عدم مهارت فارغ التحصیلان آموزش و پرورش و دانشگاه و تطبیق آن با بازار کار و دیدگاه استخدامی بین فارغ التحصیلان نیز چالش دیگر بود.

 

وی اظهار داشت: از سال 95 طرح جامع کارآفرینی و اشتغال پذیری دانشجویان را ارائه دادیم که این دو نقص را بین فارغ التحصیلان کاهش دهیم و در حال حاضر بخش عمده ای از دانشگاه های استان و حتی خارج از استان در حال الگوبرداری از ای طرح هستند.

 

وی تصریح کرد: با این طرح مشاغل مورد نیاز بازار به دانشجویان معرفی و کمیته ای با حضور تشکل های دانشجویی، مهارت های شغلی مورد نیاز دانشجویان را تا زمان فارغ التحصیلی رصد و به آنها اعلام می کنند.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان اظهار کرد: در مرکز رشد علم و فناوری آموزش هایی برای ایجاد شرکت های دانش بنیان، نوآوری و خلاقیت استارتاپی و حمایت از این استارتاپ ها نیز راه اندازی شده است.

 

وی گفت: بخشی از ایده ها نیز در دانشگاه ها عملیاتی می شوند و با توجه به نیاز حضور صنعت کنار دانشگاه با شرکت شهرک های صنعتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت برای ورود به کار مذاکره کردیم تا الگوی کامل در این حوزه اجرا شود.

 

وی افزود: در خصوص دانش آموزان طرحی مشترک با آموزش و پرورش به نام ایران مهارت داریم که هدف آن آشنایی دانش آموزان با مهارت های شغلی برای تعیین مسیر شغلی و انتخاب صحیح در دوره های ابتدایی زندگی است.

 

سواعدی با بیان اینکه این طرح با کمک فعالان بخش خصوصی و کانون انجمن صنفی آموزشگاه های آزاد در حال انجام است اضافه کرد: در طول سال بیش از 65 هزار نفر کارآموز از آموزش های فنی و حرفه ای بهره مند می شوند.

 

کد خبر 849844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha