ورود داده های هندسی به کاماچین امکان مطالعات تطبیقی را فراهم می کند

یک منتقد هنری گفت: با ورود لایه های بیشتر اطلاعات به کاماچین می توان در آینده با مطالعات تطبیقی به نتایج جالب توجهی دست یافت.

 

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست معرفی فرآیند ثبت آثار هنرمندان در بلاک چین ظهر امروز شنبه یازدهم آبان ماه در گالری کاما برگزرا شد.

 

 

«فاروق مظلومی» در این نشست با اشاره ورود اطلاعات تعدادی از آثار هنری در ساختار کاماچین، گفت: در حال حاضر صرفا داده های توصیفی آثار وارد سیستم شده است که مربوط به ویژگی هایی همچون ابعاد و زمان تولید اثر است اما پیشنهاد من ورود داده های هندسی به سیستم است تا در آینده امکان مطالعات تطبیقی را به همراه داشته باشد.

 


 
این منتقد هنری ادامه داد: کاماچین باقدرت آغاز به کار کرده و با ورود لایه های بیشتر اطلاعات می توان به نتایج جالب توجهی درباره آثار دست پیدا کرد. به طور مثال ابعاد اثار هنری در کشور ما با اسکاندیناوی متفاوت است. ویژگی هایی از این دست را می توان در آینده بر اساس اطلاعات ثبت شده از آثار هنری به دست آورد.




مظلومی در بخش دیگری از سخنان خود به رویکردهای نقد آثار تجسمی اشاره کرد و افزود: تاکنون دو شیوه نقد تکنیکی و حسی درباره آثار تجسمی رواج داشت اما جای نقد تکنولوژیکی خالی بود؛ این که بتوان از فیزیک و شیمی اثر برداشت های تازه و قابل ثبت داشت.

 

 

وی در تشریح سخنان خود گفت: مثلا امروز می توان با ابزارهای تکنولوژیک فهمید که یک اثر انتزاعی از چه منظرهایی متاثر از آثار پیش از خود است در حالی که در ظاهر شباهتی وجود ندارد.

 

 

مظلومی اضافه کرد: شرایط نقد تجسمی در ایران بسیار دوستانه است و تقریبا می توان گفت نقد جدی نداریم اما اگر بتوان به یک هنرمند نشان داد که اثر او کپی نامحسوس است، به فضای جدی در نقد هنر نزدیک می شویم.

کد خبر 849256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha