به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «محمد آکدوغان» در مراسم گرامیداشت روز جهانی شهرها و جایزه خشت طلایی که امروز در برج میلاد برگزار شد، گفت: وقتی صحبت از تاب آوری شهرها می کنیم، باید ببینیم که چه معنی از آن مد نظر ماست چرا که برخی از کلماتی که به ذهن ما می آید عمل کردن به آن سخت است و پیاده کردن آن به درستی بسیار پیچیده می باشد.
نماینده برنامه اسکان بشر سازمان ملل در ایران افزود: ما باید ببینیم وقتی که در مورد تاب آوری تهران صحبت می کنیم، بدانیم چه برداشتی از آن داریم؛ هرچند ما در کشورها مدیریت بحران داریم اما متاسفانه مدیریت تاب آوری وجود ندارد و این یعنی اینکه ما منتظر هستیم تا مشکلات ایجاد شوند و سپس برای حل آنها برنامه ریزی کنیم.
وی با اشاره به سفر 10 سال گذشته خود به تهران گفت: 10 سال پیش زمانی که در تهران حضور داشتم با مشکلات و مواردی روبرو شدم که امروز در این سفر آنها را نمی بینم و شاهد این هستم که تغییرات اساسی ایجاد شده است.
آکدوغان افزود: امروزه شاهد این هستیم که قوانین به صورت شبانه روز تغییر پیدا می کنند اما ما باید بدانیم که مردم قوانین را یک شبه اجرا نمی کنند در حالی که ما قوانین را فردای روزی که نوشته ایم، اجرایی می کنیم و جالب این است که وقتی مردم از آن استقبال نمی کنند، سال بعد از اجرای آنها ناامید می شویم.
وی افزود: باید میزان ریسک پذیری شهرها در کنار تاب آوری آن مورد توجه قرار بگیرد چرا که ما امروز شاهد این هستیم که ساخت و سازهایی در برخی از مناطق شهری ایجاد شده است که این ساخت و سازها اصلا نباید انجام می شد و مثال من برای این است که ساخت و ساز در نزدیک دروازه قرآن شیراز و یا راه آهن گلستان می باشد.
نظر شما