پخش دیجیتالی برنامه های صداوسیمای خوزستان درافزایش جذب مخاطبان موثراست

استاندار خوزستان، ضمن تقدیر از تلاش مسئولان و تلاشگران مرکز خوزستان در راستای دیجیتالی کردن صدا و سیمای استان برای همگان خواستار توفیق خدمتگزاری بیشتر در پرتو ولایت و رهبری شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، در آیین افتتاح فرستنده‌های دیجیتالی صدا و سیمای مرکز خوزستان، با اشاره به میزان اعتبارات تخصیص یافته در برنامه سفرهای اول و دوم دولت به بخش صدا و سیمای استان گفت: در برنامه اول 9 میلیارد و 800 میلیون تومان از سوی دولت و بیش از سه میلیارد تومان از سوی استانداری (جمعاحدود 13 میلیارد تومان ) محقق و در مصوبات سفر دوم نیز 9 میلیارد و 895 میلیون تومان تزریق شده که در مجموع دو سفر حدود 22 میلیارد و 900 میلیون تومان مصوب شد.

 

وی با بیان اینکه با تخصیص این میزان اعتبار برای صدا و سیمای استان شاهد ارتقای شاخص ها در بسیاری از زمینه ها بوده ایم، تصریح کرد: با مقایسه ای بین برنامه سوم و چهارم توسعه در استان و در مرکز آن به وضوح دیده می شود بیش از 30 برابر کل برنامه سوم در استان در بخش امور صدا و سیما هزینه شده است.

 

وی افزود: امسال در جدول بودجه فرهنگی تغییراتی در مجلس اعمال شد که تغییری برای صدا و سیمای استان پیش بینی نشده اما با همکاری تنگاتنگی که بین دستگاه های فرهنگی از جمله اداره کل ارشاد، سازمان تبلیغات اسلامی و سایر دستگاه های فرهنگی بوده اعتباری در حدود پنج میلیارد و 195میلیون تومان شامل سه میلیارد و 900 میلیون تومان اعتبار فرهنگی و یک میلیارد و 250 میلیون تومان کار جاری فرهنگی برای صدا و سیمای استان و آبادان پیش بینی شده است.

 

استاندار خوزستان، با اشاره به معذورات قانونی به لحاظ نظارت دیوان محاسبات در این زمینه خاطر نشان کرد: با توجه به این معذورات راهکارهایی با تعامل دستگاه های فرهنگی جهت اجرای امور پیدا کردیم.

 

وی بیان داشت: در بخش شبکه قرآنی شاخص ها از 30 به 64 درصد پوشش در برنامه چهارم رسیدیم و در بخش معارف از 17به 78، شبکه ورزش از 18به 64، بخش فرهنگی از35 به 89 درصد دست یافته ایم که به معنی عدم وجود پوشش 100درصدی در استان نبوده است.

 

وی ابراز امیدواری کرد: تا پایان دولت نهم و با توجه به فضای موجود جهت توجه به ارتقای شاخص ها در صدا و سیما و همچنین همکاری مسئولان این بخش در مجموعه بخش فنی سازمان و حمایت دکتر ضرغامی گام های موثری در راستای بهره مندی از ظرفیت 24 ساعتی صداو سیمای استان برداشته شود.

 

عمران حیدری، مدیرکل صدا و سیمای مرکز خوزستان، نیز اضافه کرد: صدا و سیمای مرکز خوزستان از لحاظ توسعه و تجهیزات از مراکز فعال و پیشرفته می باشد و این مرکز از منظر نرم افزاری و سخت افزاری پیشرفت خوبی کرده است.

 

وی یاد آور شد: فرستنده های دیجیتال تلویزیونی و رادیویی، با قابلییت پوشش 16 کانال تلویزیونی و 11 کانال رادیویی به بهره برداری خواهند رسید.

 

به گزارش روابط عمومی صدا و سیمای مرکز خوزستان، لازم به ذکر است، با بهره برداری از این فرستندها شبکه های ملی و بین المللی صدا و سیما به صورت دیجتیال در اختیار مردم اهواز قرار می گیرد.

 

شبکه های اول، دوم، سوم و چهار،شبکه شما، شبکه استانی خوزستان و شبکه قرآن روی فرستنده اول و شبکه های العالم، آی فیلم، الکوثر، شبکه بازار، آموزش، مستند، تهران و نمایش روی فرستنده های دوم قرار می گیرند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 84857

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha