قصور و کوتاهی مسئولان در حوادث رانندگی مشخص شود

حجت الاسلام وحدانی نیا گفت: در حوادث رانندگی باید میزان قصور دستگاه های اجرایی و مسئولان مربوطه مشخص و در پرونده درج شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند حجت‌الاسلام «یدالله وحدانی نیا» امروز(9 آبان) در کارگروه کاهش و پیشگیری از تصادفات استان با اشاره به اینکه وضعیت تصادفات در خراسان جنوبی به یک قصه پرغصه تبدیل شده است، اظهار کرد: خراسان جنوبی با وجود اینکه استانی فرهنگی است اما در زمینه رانندگی نمره خوبی ندارد و آستانه تحمل مردم پایین است.

 

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه خطاهای انسانی، نقص فنی خودرو، زیرساخت ها و پایین بودن آستانه صبر و تحمل مردم از جمله عوامل بسیاری از تصادفات رانندگی است، گفت: فرهنگ رانندگی درست باید در استان ما عملیاتی شود.

 

حجت الاسلام وحدانی نیا با بیان اینکه در هنگام وقوع تصادف چنانچه کم کاری دستگاههای اجرایی مربوطه در دلیل تصادف ثابت شود، باید برای آن مسئول مربوطه درج در پرونده شود، افزود: برخی از تصادفاتی که اخیرا در استان اتفاق افتاده، گاها بدلیل برخورد با شتر بوده است که در جلسه قبلی مقرر شد تعیین تکلیف شترهای رها شده در کنار جاده ها با هلال احمر باشد.

 

وی با اشاره به لزوم نصب گاردریل در کنار برخی کانال های آب خطرساز، گفت: عدم ایمن بودن کانال هایی که در مکان های پر تردد وجود دارند، مانند کانال خیابان شهید فایده تاکنون چند مورد تصادف منجر به فوت داشته که اینها باید هر چه زودتر ایمن سازی شود.

 

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان‌جنوبی بر ملزم بودن همه سرویس های مینی بوس مدارس به مراقب تاکید کرد و ادامه داد: برخی از مدارس متاسفانه هنوز مراقب ندارند که باید با کمک اولیا و مدیران مدارس صورت گیرد.

 

حجت الاسلام وحدانی نیا درخواست کرد: رسانه های استان در زمینه ترویج فرهنگ رانندگی صحیح در استان تلاش کنند.

 

 وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش باید مدیران مدارس را ملزم به نظارت بر سرویس های مدارس کند، گفت: متاسفانه در حال حاضر برخی از سرویس های مدارس هیچ نظارتی از سوی مدارس نمی شود.

 

«یدالله غلامپور» رئیس سازمان مدیریت حمل ونقل بار و مسافر شهرداری بیرجند هم در این جلسه با بیان اینکه تاکنون 260 راننده سواری و 15 شرکت در سامانه سرویس های مدارس ثبت نام کردند، گفت: از این تعداد 214 راننده و 12 شرکت تایید شدند که بیشتر این راننده ها خانم هستند.

 

وی افزود: سال قبل 110 دستگاه مینی بوس و 60 سواری سرویس مدارس دانش آموزان بودند که امسال به 175 سواری و 38 مینی بوس تبدیل شده است.

 

رئیس سازمان مدیریت حمل ونقل بار و مسافر شهرداری بیرجند با اشاره به اینکه تمامی خودروهایی که وظیفه جابجایی دانش آموزان را دارند، باید برچسب سرویس مدارس داشته باشند، گفت: تمامی مینی‌بوس ها در مقطع ابتدایی مکلف به تعیین یک مراقب هستند.

 

غلامپور با بیان اینکه آموزش و پرورش و مدیران مدارس خیلی با هم همراه نیستند، اظهار داشت: مدارس تمایلی به انعقاد قرارداد با سرویس های مدارس را ندارند، لذا راننده ها با اولیای دانش آموزان قرارداد امضا می کنند.

 

 

 

 

کد خبر 848504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha