به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «سید زین العابدین موسوی» در نشست بررسی راهکارهای رفع آب گرفتگی شهری که با حضور مدیران دستگاههای خدمات رسان آبادان در فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد اظهار کرد: بودجه های عمرانی منطقه آزاد، شهرداری، مشاركت های بخش خصوصی، بودجه های دولتی و ساير تخصيص ها همگی نتوانستند وضعیت خدمات عمرانی شهری آبادان را بهبود ببخشند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان با طرح این سوال که چگونه بودجه عمرانی منطقه آزاد در شهر آبادان مصرف می شود؟ افزود: 35 هزار هکتار از اراضی تحت عنوان منطقه آزاد مصوب شده که بخش اعظم آن در شهر آبادان، محدوده و حریم آن خلاصه می شود.
وی اضافه کرد: وقتی که یکی از رسالتهای منطقه آزاد توسعه بخش عمرانی است، این نیز مشخص خواهد بود که بخش اعظم بودجه منطقه آزاد باید در این محدوده مصرف شود.
وی با بیان اینکه اگر برای خدمات شهری آبادان فرمولی وجود دارد مدیران باید بدانيد این فرمول جواب نداده و نمی دهد تصریح کرد: مردم ناراحت هستند و حق دارند که ناراحت باشند، آنها اگر در مقابل كار نكرده ما بزرگواری میکنند به خاطر فهم و شخصیت بالایشان است نه چیز دیگر.
موسوی داشتن امکاناتی همچون آب، برق، گاز و تلفن را از مقدماتی ترین امکانات شهروندان آبادان دانست و ابراز کرد: مگر می شود پس از گذشت سالیان متمادی از جنگ همچنان این مشکلات در شهر آبادان وجود داشته باشد و مردم پيگير اين مقدمات و امکانات اولیه باشند.
وی عنوان کرد: متوليان امر بايد در خصوص بدهی های خدماتی كه باید در اختیار شهروندان باشند مثل خیابان، کوچه، خدمات جمع آوری زباله، نخاله برداری و خدمات شهری به مردم توضیح بدهند چرا که دقيقا وظیفه شهرداری و شورا و آبفا و ساير دستگاه ها همين است.
فرماندار ویژه آبادان با اشاره به اینکه دستگاههای متولی موظف اند شهر و بودجه هایشان را بر اساس اولویت نیازمندی مناطق تقسیم بندی کنند اذعان داشت: مناطق مشكل دار و حاشيه ای باید در اولويت و مناطق برخوردار در رده دوم و سوم قرار گيرند و این گونه نباشد که به یک منطقه خدمات بدهند و منطقه ی دیگری را فراموش کنند.
وی با انتقاد از نحوه عملیاتهای حفاری و گود برداری یادآور شد: چرا عملیات های این چنینی در سطح شهر از صفر تا صد انجام نمی شود؟ چرا مکانهایی را که حفاری می کنید شهرداری كه هزينه اين قبيل حفاري ها را از دستگاه ها گرفته است صرف اعاده به وضع سابق نمی كند و به حالت اولیه در نمی آورید؟ اقداماتی که شهرداری انجام می دهد در این باره کافی نیست. باید کارهایی انجام شود که کفایت پیدا کند. اگر مديری كار كافی را نمی تواند انجام دهد خودش كفايت اجرايی ندارد پس بهتر است استعفا دهد.
موسوی خاطر نشان کرد: مردم مناطق ذوالفقاری، امیر آباد و دهکده بریم و سایر نقاط رها شده چه گناهی مرتکب شدند که این گونه از بدیهی ترین خدمات محروم می شوند.
وی اداره آبفا و شهرداری آبادان را به همکاری بیشتر در خصوص خدمات رسانبی بهتر به شهروندان دعوت کرد و گفت: شهرداری و آبفا دائما کارهای محوله را به یکدیگر پاس ندهند، این دو دستگاه مکمل یکدیگرند؛ باید جلسات متعدد برگزار کنند و حتما برآیند آن حضور پر رنگ تر و موثر در بین مردم باشد.
وی بر لزوم افزایش تعداد اکیپ های خدمات رسان به شهروندان در مواقع بحرانی تاکید کرد و ادامه داد: افزایش این اکیپ ها در مواقعی همچون بارندگی باعث می شود تا مردم دچار مشکل نشوند، شهرداری و آبفا کنترل خروجی دفع آبهای سطحی و فاضلاب را با تقویت پمپ های به کار گرفته شده مدیریت کنند.
به گفته معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان، تمام دستگاههای خدمات رسان هم باید در حالت آماده باش قرار داشته باشند و هیچ مدیری بدون هماهنگی با فرمانداری حق ترک منطقه را ندارد.
در این نشست، مدیران مناطق سه گانه شهرداری، آبفا، اداره برق، هواشناسی، شرکت گاز و ... گزارش عملکرد خود را به همراه پیشنهادات مربوطه در خصوص مدیریت بارندگی اخیر اعلام کردند.
نظر شما