«حجت الاسلام سید ولی الله مهدوی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، با بیان اینکه رسول اکرم (ص) از لحاظ شخصیت در اوج قله عالم آفرینش قرار دارد اظهار کرد: بعضی از ابعاد شخصیتی ایشان برای بشر قابل فهم است مثل معیار های انسانی از قبیل عقل، تدبیر و هوشمندی و ابعادی هم از مرتبه ذهن انسان بالاتر است و نشان دهنده این است که اسم اعظم حق در وجود پیامبر (ص) تجلی پیدا کرده و ایشان از مقام والایی نزد خداوند متعال برخوردار است.
امام جمعه موقت اندیمشک عفو و رحمت پیامبر اسلام (ص) را از صفات برجسته ایشان برشمرد و افزود: این صفات والا باعث شده کسانی در دوران نبوت و رسالت پیامبر (ص) و در سختی های دوران کم کم شیفته پیامبر (ص) شوند و به دین اسلام گرایش پیدا کنند.
وی با اشاره به صفات اخلاقی پیامبر اسلام (ص) ابراز کرد: بشریت هنوز به طور کامل توفیق پیدا نکرده که پیام حضرت محمد (ص) را که در باب کرامت های اخلاقی است، به منصه ظهور برساند.
حجت الاسلام مهدوی عنوان کرد: سنگ بنای مکارم اخلاقی از صفات حسنه همان پیام توحیدی است که انسان را به مرتبه کامل انسانی و شخصیتی می رساند و در این باب هم بشر توفیق پیدا نکرده که این پیام را به طور کامل توحید اجرایی کند.
وی ادامه داد: این بنای توحیدی و خدامحوری یکی از اساسی ترین محور فعالیت ها و تلاش های حضرت محمد (ص) در ابعاد مختلف عبادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بود و همین حرکت تعالی بخش باعث می شد که دیگر انسان ها جذب شوند و به اسلام گرایش پیدا کنند.
وی بیان کرد: تمدنی که حضرت محمد (ص) برپا کرده اند امروزه یکی از تمدن هایی است که روز به روز گسترش پیدا کرده و در حقیقت تاکیدی که مقام معظم رهبری بر تمدن اسلامی دارند این است که معتقدیم تمدن اسلام در کنار تمدن های عصر آنها مانند تمدن ایران، مصر و ... بنا شده اما این در حالی که است برخی تمدن ها مانند تمدن مصر و روم به اندازه تمدن اسلامی گسترش پیدا نکرده اند و نتواسته اند همپای تمدن اسلام پیشرفت کنند.
نظر شما