به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، شورای اداری شهرستان خوسف امروز (2 آبان ماه) به ریاست رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی، فرماندار خوسف و مسئولان اجرایی دستگاه های اجرایی برگزار شد.
«محمد شفیعی»، فرماندار خوسف در این جلسه به معرفی اجمالی شهرستان خوسف پرداخت و گفت: شهرستان خوسف در سال 91 از بخش به شهرستان ارتقاء یافته و دارای دو بخش و 5 دهستان و 217 روستا و آبادی است.
فرماندار خوسف افزود: این شهرستان دارای 33 اداره و نمایندگی است که عمدتا با دو سه نیرو اداره می شوند و شرایط جدیدالتاسیسی دارد؛ اما سعی شده با کمبود نیرو رضایت مندی مردم را جلب کنیم تا بهترین خدمت را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه 11 درصد وسعت استان خراسان جنوبی را خوسف دارد، گفت: ولی به لحاظ اعتبارات در بین 11 شهرستان رتبه 10 ام را داریم که تناسب بین اعتبارات، وسعت و آبادی ها برقرار نیست لذا باید از اعتبارات ملی استفاده کرد تا خدماتی را انجام دهیم.
فرماندار خوسف ادامه داد: بیش از 70 درصد جمعیت خوسف را عشایر و روستایی تشکیل داده اند و محصولات استراتژیک خوبی در خصوص عناب، گل نرگس و زعفران روستای گل داریم که فرآوری این محصولات مورد توجه است، لذا با همراهی مسئولان چهار واحد فراوری محصولات استراتژیک منطقه را داریم که دو مورد وارد فاز آزمایشی شده است.
وی با دغدغه مندی در بحث دام شهرستان، گفت: دام توسط دلالان خریداری می شوند و سودی به جیب دامدار نمی رسد؛ ولی با ورود سرمایه گذاران بومی بزرگترین کشتارگاه صنعتی شرق کشور در این شهرستان راه اندازی خواهد شد.
فرماندار خوسف تصریح کرد: طی دو سال 10 کارخانه در خوسف در حال راهاندازی است که بین 30 درصد تا 90 درصد کارخانه ها فعالیت خود را آغاز کرده اند.
وی از راه اندازی نیروگاه 10 مگاواتی شهرستان خوسف با 14 میلیون یورو خبر داد و گفت: این نیروگاه وارد فاز اجرایی به صورت آزمایشی شده است.
شفیعی گفت: شهرستان خوسف به عنوان شهر ملی پنبه مله و پارچه مله ثبت ملی شده است و با این ظرفیت خاص این شهرستان می توانیم خوسف را در دنیا معرفی کنیم.
وی به وجود سنگ های قیمتی در شهرستان خوسف اشاره کرد و گفت: سنگ های قیمتی روستای خور، ثبت ملی شده اند ولی با جود اینکه سنگ های قیمتی فراوان روی زمین ریخته شده است باید جذب سرمایه گذار کنیم و اراضی باید در اختیار خود مردم قرار بگیرد.
فرماندار خوسف تصریح کرد: شهرستان خوسف در بحث قنوات رتبه 10ام استان را دارد چراکه با کمک مردم حدود 90 قنات را لایه روبی و احیا کرده ایم.
شفیعی افزود: ستاد مردمی در خوسف تشکیل شده و افرادی در زمینه های صنعتی، کشاورزی و فرهنگی بدون دریافت یک ریال کمک کار دولت هستند.
وی گفت: خوسف پایتخت معنوی و فرهنگی استان خراسان جنوبی است و باید مسئولان زمینه ارتقاء فرهنگ اقتصاد و کشاورزی را ترویج دهند.
فرماندار خوسف با بیان اینکه تعدادی از واحدهای تولیدی در آستانه تعطیلی بوده است، افزود: ولی با ورود مجموعه قضایی به این مسئله اکنون کارگران به کار خود بازگشته اند و حتی تعداد کارگران اضافه هم شده است.
شفیعی گفت: شهرستان خوسف دروازه ورودی مرکز استان خراسان جنوبی است لذا توجه به این شهرستان از سوی مسئولان استانی می تواند به جلوگیری از حاشیه نشینی و کاهش آسیب های اجتماعی در مرکز استان کمک کند.
نظر شما