ظرفیت های مناطق اهل سنت باید بالفعل شوند

کارشناس ارشد معاونت فرهنگی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور، گفت: تمامی برنامه های فرهنگی اهل سنت باید در شورای فرهنگی بررسی و ظرفیت های مناطق اهل سنت از بالقوه به بالفعل تبدیل شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام والمسلمین مسلم شفیع پورکناری، کارشناس ارشد معاونت فرهنگی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور، در جلسه شورای فرهنگی طرح های اهل سنت استان گلستان، گفت: براساس سیاست های دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور طرح ها و برنامه هایی قابلیت اجرایی خواهند داشت که به تصویب شورای فرهنگی طرح های اهل سنت هراستان رسیده باشد.


وی با اشاره بر استفاده بهینه از خرد جمعی بر لزوم مشارکت جامعه اهل سنت در این برنامه ها تاکید کرد.


خسرو مزرعی، معاونت فرهنگی و امور روحانیان دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان های گلستان و گیلان، نیز در ادامه این جلسه با اشاره به برنامه های اجرا شده در سال گذشته طرح ها و برنامه های پیشنهادی سه ماهه آخر سال جاری را اعلام کرد.


وی افزود: در سال گذشته طرح ها و برنامه های متعددی اجرا شد و کارگاه 2 روزه فرقه های نوظهور و نقد وهابیت با حضور اساتید مختلف شیعه و سنی برگزار شد.


مزرعی به برگزاری مسابقات حفظ و قرائت قرآن و نیز برگزاری موفق اولین دوره المپیاد ورزشی طلاب اهل سنت درسال گذشته اشاره کرد و گفت: درسال جاری برنامه ها و طرح های مختلفی تدوین شده که پس از تصویب شورای فرهنگی اجرا خواهد شد.


منصور عتیقی، معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش گلستان نیز شیوه های اجرایی برگزاری همایش ها و مراسمات را مهم برشمرد.


وی افزود: در همایش ها و کارگاه های آموزشی موارد کاربردی و بنیادی باید از همدیگر تفکیک شوند.


حجت الاسلام والمسلمین دارابی، معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه گلستان، نیز از حضرت امام (ره) به عنوان ادامه دهنده سیره انبیای الهی و بنیانگذار واقعی وحدت در عصر کنونی یاد کرد و گفت: ایجاد اختلاف بین مسلمین همواره هدف اصلی دشمن است و نباید بگذاریم که به وحدت بین مسلمانان کوچکترین خدشه ای وارد شود.


وی از برگزاری کارگاه های آموزشی به صورت مستمر استقبال کرد و اظهار داشت: در امور اجرایی این کارگاه ها و مراسم باید اهل سنت حضور چشمگیرتری داشته باشد.


حجت الاسلام والمسلمین محمدصالح منصوری، امام جمعه تشیع شهرستان بندرترکمن، با اشاره به زندگی مسالمت آمیز تراکمه و فارس در این شهرستان، گفت: حضور یکپارچه شیعه و سنی در اعیاد ذیحجه (قربان تا غدیر) بیانگر وحدت عینی شیعه و سنی در این منطقه است.


وی افزود: مقابله با مسئله وهابیت باید در اولویت برنامه ها قرار گیرد و اساتید و طلاب باید از نقشه های این فرقه ضاله آگاهی بیشتری بیابند.


محمد بروجردی، معاونت آموزش و پژوهش دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان های گلستان و گیلان، در ادامه این مراسم با اشاره ترکیب جمعیتی 37درصدی و ترکیب جغرافیایی 65 درصدی اهل سنت در این استان، گفت: اهل سنت در استان گلستان 100 مدرسه علوم دینی و یک هزار و 400 مسجد دارد و این به معنای یکسان نگری نظام اسلامی به مذاهب مختلف اسلامی است.


وی افزود: این مرکز با هدف حفظ استقلال مذهبی به دنبال هویت بخشی به سنت ها و اعتقادات اهل سنت است.


ارازمحمد خرمالی، مدیر رادیوی ترکمنی صداو سیمای مرکز گلستان، نیز در این جلسه گفت: مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور خدمات ارزنده ای به جامعه اهل سنت ارائه کرده است.


وی افزود: حضور 125 نفر از روحانیان اهل سنت توسط این مرکز به سرزمین وحی انعکاس داخلی و خارجی بسیاری داشت و این خبر از طریق بخش برون مرزی نیز رسانه ملی انعکاس یافت.


گفتنی است، در دومین جلسه بررسی طرح ها و برنامه های اهل سنت کلیات این طرح ها به تصویب رسید و بررسی جزئیات و شیوه اجرایی آن به جلسه سوم این شورا در هفته آینده موکول شد.


پایان پیام/

کد خبر 84628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha