هدف نشست استپ، استفاده از ظرفیتهای موجود جهان اسلام است

دبیر اجرایی ششمین نشست استپ گفت: نشست استپ فقط یک رویداد علمی نیست و هدفش این است که برای حل چالشها، از ظرفیتهای موجود در جهان اسلام استفاده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «محمدمهدی جعفری» در نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی گفت: نشست استپ فقط یک رویداد علمی نیست و هدفش این است که برای حل چالشها از ظرفیتهای موجود در جهان اسلام استفاده شود.


دبیر اجرایی ششمین نشست استپ اظهار کرد: نشست استپ شامل تمرکز به سطوح بخشی؛ سلامت و همبست آب و انرژی و همچنین سطوح کارکردی؛ ارتباطات علم، بانوان و علم و فناوری، تامین مالی علم و فناوری است.


جعفری در ادامه افزود: مهمانان دعوتشده به نشست استپ در نهایت ۹۴ نفر از ۳۶ کشور هستند.  


وی با بیان اینکه هدف استپ، شبکه سازی میان دانشمندان در جهان اسلام است، گفت: تکثر شبکهها در کشورهای مختلف برای ما مهم بود و  براین اساس نمایندگانی از هر کشور در این نشست حضور پیدا خواهند کرد.


دبیر اجرایی ششمین نشست استپ اظهار کرد: شکلگیری تبادلات علمی، هدف دیگر ما است و  نیاز بود افرادی که به نشست دعوت می‌شوند جایگاه اجرایی نیز داشته باشند؛ براین اساس مهمانانی از جمله ۱۶رئیس دانشگاه، ۳۷ ریس دانشکده و ۸ مدیر موسسه و مراکز تحقیقاتی به نشست استپ دعوت شدهاند. تلاش ما این بوده که از مهمترین دانشگاههای برتر، نمایندگانی حضور داشته باشند.


وی افزود: دانشمندان مسلمان مقیم کشورهای غیر اسلامی نیز در این نشست حضور دارند.


جعفری گفت: در این دوره تلاششده حوزه و زمینههایی که در گذشته به آنان پرداخته نشده است، مورد توجه قرار گیرد که این حوزهها؛ ارتباطات علم و حوزه بانوان و علم و فناوری است؛ همچنین زمانی که مهمانان خارجی به ایران دعوت شدهاند، باید نهایت همکاری را با آنان داشته باشیم.


وی با اشاره به برنامه همیاران استپ بیان کرد: باتوجه به اینکه علاقه ما در زمینه ارتباط میان دانشمندان و دانشجویان است، برنامهای با عنوان همیاران استپ در نظر گرفته شده تا بتوانیم میان آنان ارتباط برقرار کنیم. همچنین برگزاری ۱۳ کارگاه تخصصی، ۹ پنل تخصصی و ۱۰ سخنرانی کلیدی از دیگر برنامههای ششمین نشست استپ است.


وی در پایان گفت: بنابر حمایت یک شرکت، ارائه ۶۰ هزار یوروگرنت در خصوص علوم اعصاب فراهم شده و تلاش ما استفاده ازاین  دستاوردها است.

کد خبر 846223

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha