دانشگاه علوم پزشکی   همدان میزبان ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور در جشنواره قرآن و عترت

اصغری، از برگزاری مرحله نهایی جشنواره قرآن و عترت با حضور ۷۰۰ مهمان از ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، سیده «زهرا اصغری » در نشست  با خبرنگاران همدان با اشاره به برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور مهر‌ماه امسال در استان همدان گفت: سه شنبه هفته آینده مرحله نهایی این جشنواره با حضور ۷۰۰ مهمان از ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی برگزار می‌شود که طبق پیش‌بینی‌‌ها وزیر بهداشت و تعدادی از معاونان رییس جمهور از مهمانان این جشنواره خواهند بود.

 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا همدان با تاکید بر حضور نمایندگانی از رسانه‌های کشوری برای پوشش خبری این جشنواره؛ انعکاس مطلوب رسانه‌های استان از این رویداد مهم را خواستار شد و ابراز امیدواری کرد که برگزاری جشنواره قرآن و عترت باعث انس بیشتر دانشگاهیان دانشگاه با قرآن کریم و ایجاد فضای قرآنی و معنوی شود.

 

وی با ارائه گزارشی از مجموعه فعالیت‌های این معاونت اظهار کرد: بهبود ‌کیفیت خدمات در تابستان امسال مورد توجه قرار گرفت به طوریکه بیش از 1.5 میلیارد تومان برای بهبود و صنعتی سازی سلف، تعمیرات آشپزخانه و بهبود فضای ظاهری رستوران و امکانات ورزشی دانشگاه و خوابگاههای دانشجویی هزینه شده است.

 

اصغری افزود: بیش از 2 هزار و 400  دانشجوی خوابگاهی در دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا حضور دارند و تلاش بر این است که هیچ دانشجوی متقاضی خوابگاهی بدون خوابگاه نماند و حتی در مواردی به دلیل اهمیت اسکان دانشجویان خانم در مواردی ظرفیت اتاقها افزایش یافته است همچنین از همه ظرفیت‌های موجود برای خوابگاههای دانشجویان بین‌الملل بهره گرفته شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه حضور دانشجوی خارجی برای دانشگاه اولویت دارد، گفت: دانشجویان مستعد خارجی از نظر فرهنگی فرصتی ارزشمند برای کشور و استان همدان محسوب می‌شود و انتقال فرهنگ‌ایرانی اسلامی به آنان مورد توجه است.

 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا یادآور شد:  امسال در هفته اول مهرماه همایش پنج روزه ارتباط با والدین برگزار شد که موضوعاتی همچون آشنایی با ضوابط و مقررات دانشگاه و نحوه اسکان در خوابگاه به صورت شفاف با والدین مطرح شد تا ارتباط آنان با دانشگاه گسسته نشود و حرکت دانشگاه شتابان‌تر از قبل و در راستای اهداف باشد.

 

وی به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص تقویت و نفوذ بیان فارسی اشاره کرد و با بیان اینکه اساتید برای برقراری ارتباط با دانشجویان خارجی تلاش می‌کنند، گفت: انتقال فرهنگ وابسته به بهره‌گیری از زبان است و به منظور برقراری تعلق خاطر باید دانشجویان خارجی با زبان فارسی ارتباط برقرار کنند تا تا زبان فارسی به عنوان زبان علمی در منطقه مطرح شود.

 

کد خبر 846026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha