به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان، «مهدی نوید ادهم» در نشست نقد و بررسی رفع انحصار از زبان انگلیسی در نظام آموزش همگانی کشور که در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد گفت: پیش بینی می کنم طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی رای نمی آورد.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود: اگر همراه طرح ها یافته های پژوهشی و علمی باشد، تصممیات اثر بخش تر و مفید تر می شود.
وی تصریح کرد: این طرح را قابل اجرا نمی دانم و با کاستی های جدی رو به رو است که با عدالت آموزشی همخوانی ندارد.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: زمانی که رفع انحصار از زبان انگلیسی مطرح شد منظور مواجهه هوشمندانه با امپریالیسم زبانی بوده است.
وی با بیان اینکه این طرح حرف جدیدی ندارد گفت: ما در کانون زبان که زیر نظر کانون پرورش فکری است بالای ۹۸ و ۹۷ درصد فراگیران ما خواهان زبان انگلیسی هستند و تمایلات اجتماعی به دیگر زبان ها وجود ندارد.
به گفته نوید ادهم اخیرا کتب درسی خیلی تغییر کرده و اثر بخشی مطلوبی داشته است .
وی با اشاره به این موضوع که تاکنون پژوهش مستند برای اثر گذاری آموزشگاه های زبان برای یادگیری نسبت به مدارس ندیده ام گفت: دانش آموزانی در شهرهای یزد و اصفهان دیده ام که به همت معلم خوش ذوق خود، عصرها به مراکز توریستی می روند و با توریست ها صحبت می کنند. این یعنی آموزش پایدار.
وی تاکید کرد: وضعیت آموزش زبان نسبت به سایر دروس وضعیت بدتری ندارد.
نوید ادهم یاد آور شد: نمایندگان اگر به دنبال پیشرفت نظام تعلیم و تربیت هستند باید به مشکلات ریشه ای بپردازند. بی ثباتی مدیران آموزش و پرورش، اقتصاد آموزش و پرورش، اعطای سهیمه استخدام هیچ کدام مربوط به آموزش و پرورش نیست و مشکلاتی است که از بیرون به درون آموزش و پرورش تحمیل می شود.
نظر شما