آموزش و پرورش از مبانی محکم دینی و علمی برخوردار است

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌ وپرورش کردستان با بیان اینکه اولین آیات قرآن کریم با خواندن شروع شد، گفت: آموزش و پرورش برخوردار از مبانی محکم دینی، علمی و تجربی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، طالب محمدی، معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش ‌و پرورش کردستان امروز(28آبان) در اولین گردهمایی آموزشی توجیهی کارشناس مسئولان موزه معاونت آموزش متوسطه که در مرکز تربیت معلم سنندج برگزار شد، گفت: بزرگان دین اسلام همواره بر تعلیم و تربیت تاکید فراوانی کرده‌اند.


وی با بیان اینکه آموزش‌و پرورش نهادی مقدس و تاثیرگذار است، افزود: از آنجا که اولین آیات قرآن کریم با خواندن شروع شد خوشبختانه آموزش و پرورش از مبنای محکم دینی، تجربی و علمی برخوردار است.


محمدی تصریح کرد: تعلیم و تربیت اسلامی یک نظریه است که اگر تحقق پیدا کند همه انسان ها اعم از مسلمان و غیر مسلمان از آن بهره مند می شود.

 

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش ‌و پرورش کردستان اظهار داشت: آموزش و پرورش از آنجا که با علم، آموزش، تغذیه روحی و روانی مردم و تربیت نیروی انسان سر و کار دارد، نهادی مقدس محسوب می‌شود.


محمدی، به کارکردهای آموزش‌ و پرورش اشاره کرد و افزود: انتقال فرهنگ، جامعه‌پذیری، تامین و تربیت نیروی انسانی، نظارت اجتماعی، یگانگی اجتماعی، نوآوری و تغییر، پرورش و رشد ذهنی، سرمایه‌گذاری و پرورش سیاسی از کارکردهای آموزش و پرورش است.


وی با بیان اینکه بستر اصلی نوآوری و تغییر در آموزش و پرورش است، تصریح کرد: همه مسئولان و کارشناسان و معلمان باید زمینه رشد و شکوفایی استعداد دانش‌آموزان را فراهم کرده تا موجبات نوآوری و توسعه هرچه بیشتر در جامعه ایجاد شود.


این مقام مسئول رشد خود رهبری دانش آموز، رشد شناختی دانش‌آموزان، ایجاد زمینه‌های یادگیری مداوم و استفاده از دانش برای خدمت و اصلاح جامعه را از جمله اهداف کلی تعلیم و تربیت ذکر کرد.


محمدی ادامه داد: رشد شخصیت دانش‌آموز، آماده‌سازی برای تغییرات، آشنا ساختن با فرهنگ‌های مختلف به قصد بهره‌گیری از محاسن آنها از دیگر اهداف کلی تعلیم و تربیت است.
 

وی با بیان اینکه نیروی انسانی مهم‌ترین منبع در اختیار مدیران است، گفت: متاسفانه در کشورهای در حال توسعه از وجود نیروی انسانی بسیار غافل هستند.


وی خاطرنشان کرد: آموزش‌وپرورش وضعیت مناسبی از لحاظ داشتن نیروی انسانی با غنای فکری دارد ولی به علم و جایگاه استفاده از آنها هنوز آگاهی کامل ندارد.


معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش ‌و پرورش کردستان اضافه کرد: مدیریت آموزشی با توجه به اینکه با انسان سر و کار داشته و اشتباهات در آن برگشت‌ناپذیر بوده از اهمیت فراوانی برخوردار است.


محمدی برنامه‌ریزی، ساماندهی، هماهنگی ،رهبری و کنترل را از روش‌های مورد نیاز و ضروری مدیر برای پیشبرد اهداف خود ذکر کرد.


وی با اشاره به اهداف مدیریت آموزشی خاطرنشان کرد: کمک به تحقق اهداف آموزش و پرورش، هماهنگی بین منابع و فعالیت‌های آموزش‌ و پرورش، بهبود و اصلاح جریان تعلیم و تربیت، کمک به اعضا برای درک هدف‌ها، ایجاد روابط انسانی مطلوب و حسنه، ایجاد زمینه بروز خلاقیت از جمله اهداف مدیریت آموزشی است.


محمدی به دلایل عدم استقرار ایده‌ها و طرح‌ها اشاره کرد و افزود: داشتن اطلاعات کم مدیران از طرح های جدید، عدم تبیین مراحل کاربردی، عدم همکاری شرکا، عامل شخصی و پیامدی از دلایل عدم طرح‌هاست.


معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش ‌و پرورش کردستان به بیان شاخص‌های اساسی و اولویت دار حوزه معاونت آموزشی پرداخت و گفت: ارتقای شاخص‌های اصلی جریان دانش‌آموزی، ارتقای نرخ قبولی در کنکور سراسری و مراکز آموزش عالی، توسعه کمی و کیفی آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش و ارتقای نرخ قبولی در جشنواره ها و مسابقات و المپیادهای علمی از شاخص‌های اساسی معاونت آموزشی است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 84472

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha