«مجید مشهدی» با اشاره به انجام نظارت های فنی و کارشنایی بر طرح های مددجویی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: نظارت فنی و کارشنایی با هدف ایجاد اشتغال پایدار، مولد و درآمدزا برای خانوارهای تحت پوشش این نهاد انجام می شود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی با اشاره به اینکه در 6 ماه نخست سال جاری 16 هزار و 215نظارتفنی و کارشناسی طرحهای مددجویی در استان انجام شده است، افزود: این نظارت ها با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان انجام می شود.
وی در ادامه به فعالیت های گسترده کمیته امداد در راستای ایجاد اشتغال برای خانواده ها تحت پوشش اشاره کرد و ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی امروز فقط یک مجموعه حمایتی نیست بلکه علاوه بر حمایت و از مددجویان و پرداخت مستمری به انان به ایجاد اشتغال و توانمند سازی آنان نیز تاکید دارد.
این مقام مسئول ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان را امری ضروری دانست و بیان کرد: این مهم سبب توامند سازی خانواده ها و خروج آنها از چرخه حمایتی می شود.
مشهدی با اشاره به اجری طرح های اشتغال در کمیته امداد گفت: یکی از امتیازات طرحهای اشتغال کمیته امداد بازدید و نظارت فنی و کارشناسی از این طرح ها است که همواره انجام می شود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی اجرای بازدید های فنی از طرحهای اشتغال را راهی برای جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه مجریان دانست و گفت: این مهم می تواند به تسهیل شرایط برای توانمند سازی خانواده ها نیز کمک کند.
وی گفت: بازدید، نظارت فنی و کارشناسی، (قبل، حین و بعد از اجرای طرحهای اشتغال) می تواند گام موثری در توانمند سازی اقتصادی خانوارهای تحت حمایت باشد.
مشهدی اضافه کرد: این مهم راهی برای کمک به ایجاد اشتغال پایدار، مولد و درآمد زا و از اهداف نظارت در واحد اشتغال است.
این مقام مسئول پیشگیری از انحراف سرمایه تحویلی به مددجویان، کمک به بازاریابی و فروش محصولات تولیدی مددجویان شاغل، ارتقای سطح علمی و آگاهی مجریان طرح های اشتغال از طریق آموزش چهره به چهره توسط ناظرین فنی، پیشگیری از بروز خسارت به طرح های اشتغال و آموزش بیمه و بازاریابی محصولات مددجویان را از نقاط قوت بازدید های فنی و کارشناسی دانست.
نظر شما