«میر حمایت میرزاده» در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به طرح تعدادی از نمایندگان در مورد رفع انحصار از زبان انگلیسی در مدارس گفت: عنوان طرح نمایندگان حذف زبان انگلیسی نیست که برخی از رسانه ها به اشتباه آن را نقل کرده اند بلکه منظور رفع انحصار از زبان انگلیسی است یعنی اینکه زبان علم در مدارس و دانشگاهها فقط زبان انگلیسی نیست ضمن اینکه برای تدریس زبان های دیگر در مدارس، دانشگاهها و محافل علمی امکانی فراهم کنیم.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بنده این طرح را امضا کرده ام اما موافق برخی مواد و مفاد آن نیستم و قطعا این مواد باید در کمیسیون اصلاح یا حذف شوند.
وی ادامه داد: شاید یکی دو نفر نظرشان در این طرح این بوده که زبان انگلیسی حذف شود اما نه در کمیسیون آموزش و نه در مجلس فضا این نیست که تدریس زبان انگلیسی حذف شود قطعا نه تدریس زبان انگلیسی حذف می شود و نه معلم حذف می شود.
میرزاده بیان کرد: هدف این طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی است و در کنار آن زبان های فرانسه، آلمانی و چینی هم تدریس شود آن هم به جهت مراوداتی که با کشورهای مختلف دنیا و همسایه داریم البته ما به جد پیگیر تدریس زبان های قومی و محلی در دانشگاهها و مدارس هستیم چرا که زبان بسیاری از کشورهای که در همسایگی ماست با زبان قومیت های ما یکی است.
وی تصریح کرد: هیچ نماینده ای در مجلس نظرش بر حذف تدریس زبان انگلیسی در مدارس و دانشگاهها نیست. خیلی از دانشجویان ما الان در ترکیه، چین، فرانسه و آلمان مشغول به تحصیل هستند و باید یکسال وقت برای یادگیری زبان آن کشور بگذارند و بعد درس و دانشگاه خود را شروع کنند در صورتی که اگر این دانشجویان در طول دوره تحصیل با این زبانها آشنا بودند قطعا نیازی به اینکه این زمان را بگذارد نبود. ما می خواهیم اجازه دهیم فضا برای تدریس زبانهای دیگر هم در مدارس و دانشگاهها و مراکز علمی فراهم شود.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: بعید می دانم این طرح در مجلس تصویب شود چرا که برخی مواد این طرح بسیار ناپخته و غیر کارشناسی است./
نظر شما