خبرگزاری شبستان - البرز: کرج از دیرباز به عنوان یک استراحتگاه و تفرجگاه برای اعیان و اشراف بوده است، پدیده ای که انتظار می رفت در روند تثبیتنظام اسلامی نسبت به این پدیده ناهنجار توجه جدی صورت پذیرد.
اما واقعیت به گونه ای دیگر شد، آنچنان که در ایام تعطیلات عید، تابستان و دیگر روزهای سال شاهد حضور مدیران، مسئولان، گاهی هنرمندان و ورزشکاران در ویلاهای لاکچری در سطح استان البرز هستیم.
این جریان به عنوان یک درد زمانی سر باز کرد که در آخرین نشست شورای اسلامی شهر کرج برای خوش نشینی مدیران استانداری البرز مصوبه رهن منزل به قیمت یک میلیارد تومان آن هم در جهانشهر کرج مطرح شد.
خواسته استانداری البرز با عنوان بهسازی و نوسازی ساختمان استانداری برای دوتن از مدیران این مجموعه به شورای شهر کرج آمده بود و قالب آن رهن منزل مسکونی برای این دو مدیر استانداری به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان در جهانشهر کرج بود.
بسیاری از خانه های جهانشهر در متراژ و ابعاد بیش از ۲۰۰ متری هستند، بناهایی که نمای بیرونی آن معمولا لاکچری و مدرن است. آن چنان که در مناطقی از مهرشهر کرج نیز این نمونه خانه ها را می توان دید.
منزل مسکونی که مورد تقاضای این دو مدیر استانداری قرار گرفته است، براساس میزان رهن معین ۵۰۰ میلیون تومانی خانه ای با بیش از ۳۰۰ متر است. هر چند این میزان متراژ خانه را در فاصله ای کمی دورتر در چهارراه طالقانی هم می توان یافت، آن هم با نصف مبلغ رهن معین شده.
اصل ساده زیستی و پرهیز از تجمل گرایی در میان مدیران کمرنگ است
خواسته مردم در زمان شکل گیری انقلاب، پیاده سازی عدالت، پرهیز از تجمل گرایی و پیاده سازی اصل ساده زیستی بود، ولی این امر اساسی و حیاتی برای بقاع نظام اسلامی با هجمه های متعدد رو به رو شد و با حضور بعضی افراد سرشناس که صاحب قدرت بودند به جهت مخالف حرکت کرد.
بسیاری از مدیران البرزی بومی این استان نیستند، بسیاری از مدیران نسبت های خویشاوندی و قومیتی دارند، مردم هم این را می دانند، رسانه هم می داند، گاهی هم تخصص لازم را بر سر سمت و عنوانی که برعهده شان نهاده شده ندارند و این ها واقعیت های غیرقابل کتمان است.
ثمره این روند نامطلوب در شهر کرج جز این نیست که شهروندان ترافیک سنگین و غیرقابل تحمل شهر را متحمل شوند، در آرزوی مترو شهری بیش از دو دهه بمانند و تنها متحمل ساخت و سازهای زیر زمینی و فرونشست زمین در بعضی مناطق باشند.
همچنین بار سنگین پنج زندان بزرگ کشور را در این استان بر دوش کشند و زخم کهنه لاکچری نشینی بعضی مدیران را همچنان متحمل شوند و تاب بیاورند.
البرز استان امیران و فرماندهان لشکر ۱۰ سیدالشهداء
آخرین سفر رئیس جمهوری از استان البرز با وجود هجمه های مختلف از میزان هزینه برآورد مالی سفر که از هزینه خمیردندان و مسواک گرفته تا تهیه غذا و ... یک جمله با اهمیت را برجای گذاشت.
« روحانی» در این سفر از البرز به عنوان استان امیران و فرماندهان لشکر ۱۰ سیدالشهداء یاد کرد. جمله به حق و درستی که یادآور حضور فرماندهانی چون شهید احمدآجرلو، شهیدان فلاح نژآد، شهید کیانپور و ... است.
از این رهگذر جایگاه مردم استان البرز که روزگاری با متوقف ساختن لشکر زرهی قزوین که برای برهم اندازی انقلاب به سمت تهران حرکت می کرد و قدرت تشکیلاتی و پشتیبانی برای شکل گیری انقلاب اسلامی را نباید از یاد برد.
رسانه های البرز براساس صداقت، تعهد و انصاف قلم فرسایی می کند و مردم این استان نیز به حکم ولایت پذیری و صبوری افشاگر بسیاری از مطالب نیستند، ولی جزئی ترین رفتارها، کنش ها، همچنین حرکت هایی که مخالف ارزش ها و اصول اعتقادی و ایمانی است را رصد می کنند و در خاطر نگاه می دارند.
باشد که بیش از این شاهد خوش نشینی مدیران البرز از جیب شهر و شهروندان نباشیم.
نظر شما